V Beskydech. FOTO: Jan Raška
Letní soutěžení na portále i60. Jak to všechno dopadlo? Tady jsou vítězové
27. 9. 2021Letošní léto je definitivně za námi. Jaké bylo? Pro mnohé naše čtenáře radostné a plné aktivit. Ostatně, svědčí o tom i příspěvky a fotografie v našich soutěžích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
28.9.2021 08:11
Pěkná soutěž, bylo příjemné se zapojit. Děkuji redakci za nabídnutá témata a také všem, kteří do toho šli, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se, a díky i těm, co četli nebo bodovali. Bylo prima léto, mějme pěkný podzim :-)
Lenka Měkotová
28.9.2021 08:06
Děkuji za blahopřání, gratuluji autorům vítězných článků a fotografií. Díky redakci i všem zúčastněným.
Eva Mužíková
27.9.2021 20:04
Já si myslím, že nemá li naše hlasování vliv na výběr vítězných snímků a rozhoduje li " jen" redakce, tak je pro výhru jen okrajové. Nedovolím si tvrdit, že zbytečné.
Alena Švancarová
27.9.2021 18:32
Paní Danušce moc gratuluji,její článek byl okouzlující a je dobře,že je to realita ne jen vymyšlené.Hodně zdraví přeji.
Elena Valeriánová
27.9.2021 17:53
Maruško Měch., myslím si, že poražený není nikdo. Všichni jsme vítězové, už jen proto, že se zapojujeme a nejsme leniví stařečci. Nadi, já myslím, že to h!asování ničemu neuškodí.
Naděžda Špásová
27.9.2021 16:39
PS. Ještě se vrátím k Fotosoutěži. Jedno nechápu, proč se hlasuje, když se na počet hlasů nehraje? Ono je to asi trochu o něčem jiném, zase jsem se poučila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA