Ilustrační foto: Ingimage
Jak uspokojit ženu. V kuchyni
29. 9. 2021Byly doby, kdy jsem byl silnější v ložnici než v kuchyni. Jenže s přibývajícími léty se situace změnila. Tedy, popravdě, ona se zcela otočila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
12.10.2021 14:51
Moc Vám děkuji za tento článek! U nás doma je to takhle: já jsem v důchodu a manžel ještě pracuje. Dopoledne vařím já a dávám si záležet. Zkouším ráda nové věci a jsem doslova nadšená, když se dílo povede.
Manžel je myslivec a když chce překvapit mě, tak vaří sám. Snad nejraději mám divokou kachnu. To si pak představuji, že jsem v krásné restauraci, kde jsou stoly s bílými ubrusy a sedím tam jen já , všude to voní a dobrota se nese na stůl...
VANDA Blaškovič
29.9.2021 16:48
Pokud muž umí v ženě vzbudit gastronomický orgasmus - co víc si přát!...:) Nádhera, líbí! Také znám..:)...:) a oceňuji!
Margita Melegova
29.9.2021 11:40
Velice mile popsane situace z kuchyne, u nas by to platilo jen u snidane to nezapomenu pomazanky chvalit, ale jinak ma vstup do kuchyne zakazany, protoze degustacni lzice je vzdy pripravena sice ochutnavka ale vyda za cely obed.
Zuzana Pivcová
29.9.2021 09:47
Většinou to bývá asi naopak, ale hlavně, že si rozumíte, o čemž tenhle nadhled svědčí. :-D
Jiří Dostal
29.9.2021 09:33
:-) :-) Snaživé, ale "vždycky na něco zapomeneš!", jak peskoval Otíka pan Pávek. Láska snad prochází žaludkem, ale zásadně žaludkem chlapa,... až na výjimky. :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA