Setkání v Řevnicích
27. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
27.9.2021 21:22
Soni, díky za připomenutí parádně strávených dnů. Už dlouho jsem se tak nenasmála...
Anna Potůčková
27.9.2021 18:39
Soni, díky za článek, opět vzpomínám na tu velmi přátelskou atmosféru, kde nechyběla dobrá nálada, radost ze společně strávených chvílí, spoust smíchu a všeho toho co k pohodě patří. Fotky jsou moc hezké!
Zuzana Pivcová
27.9.2021 17:01
Mám velkou radost, když do redakční Administrativy dorazí další článek o srazu v Řevnicích. A ještě větší, když už vyjde (snažím se je zařadit co nejdříve) a má velký ohlas. Soňa je dobrá cestovatelka a své dojmy umí podat i v sevřenější podobě. Díky.
Marie Měchurová
27.9.2021 16:56
Jen jsem přejela prstem a už je tam jedna hvězdičky. Jak to mám napravit? Nijak, už to nejde. Sypu si popel na hlavu. Čllánek i fotky se mi, samozřejmě, líbí. Vždyť jsem byla součástí a budu vzpomínat dokud to půjde.
Alena Tollarová
27.9.2021 16:49
Soňo, děkuji za další pohled na naše setkání. Byly to prima dny, na které budeme vzpomínat.
Naděžda Špásová
27.9.2021 15:50
Soni, moc hezké fotky a hezky napsané. My na setkání můžeme jen o víkendech, v týdnu nemáme hlídání pro zvířata, taky bych tě ráda viděla. Uvidíme příště, měj se krásně. Udělej si výlet k nám, třeba by to vyšlo. :-)
František Matoušek
27.9.2021 15:00
Další reportáž z řevnického setkání. Krátká a výstižná doplněná pěknými fotografiemi. Prima.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA