Muž nechce sex. Žena by ráda. Tato trapná situace trápí mnoho párů, a to nejen těch po padesátce
Ilustrační foto: Ingimage

Muž nechce sex. Žena by ráda. Tato trapná situace trápí mnoho párů, a to nejen těch po padesátce

7. 10. 2021

Seznámili se ve vyšším věku. Rozumějí si. Jenže muž nedělá nic pro to, aby se jejich vztah posunul až k sexu. Žena je kvůli tomu nejistá, neví, zda mu nepřipadá stará, nepřitažlivá. Takový problém provází mnoho vztahů.

rodina vztahy a sex
Hodnocení:
(4.4 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Strouhal
Já to znám opačně. Žena nechce sex. Muž by velice rád. A teď babo raď.
Václav V.
Pokud jde o ženy, mají nového přítele a on se do sexu nehrne, určitě by si měli promluvit a zkusit to. Pokud je partnerka vstřícná, určitě vše vyjde k oboustranné spokojenosti... pokud ne hned napoprvé, tak později... ale stojí to za to...mám tu zkušenost...žena ve zralém věku bude určitě daleko od toho, aby pro případné problémy muže zesměšňovala, protože ví, že by byla sama proti sobě.
Danka Rotyková
Docela s muži soucítím, nemají to ve vyšším věku na tomto pískovišti snadné. My ženy se jako seniorky naopak můžeme cítit mnohdy lépe, než před padesátkou. Přeji jim, aby to zvládli s grácií a hlavně neztratili hlavu, pokud se jim zalíbí mladší sousedka. Pokud jsou ale singl, neměli by dlouho váhat, těch příležitostí zase tolik není. Přeji hodně úspěchů.
Ivo Patta
Já se tomu nedivím. Když si ve špatně účetně (!) vedeném vyspělém sociálním státě, jako je ten náš od 1. 1. 1993 (tj. od platnosti daňové a sociální legislativy převzaté z hromadně vymírajících zemí EU), pořídíte dítě, tak jste bit jako žito! 1) Stát Vám peníze na výchovu dětí nenechá. Nadměrné zdanění - bez ohledu na skutečné náklady výchovy dětí v rodině - dělalo 44 miliard korun en v v roce 2020. Od druhého dítěte v rodině při nejčastějším platu rodičů (medián), se automaticky ocitnete v sociální síti spolu s rodiči nepracujícími. 2) Přibude Vám hromada starostí včetně osobní zodpovědnosti. 3) Když odcházíte do důchodu, podělíte se o výnosy z Vašich vkladů do výchovy dětí s bezdětnými důchodci! V roce 2020 vytunelovali bezdětní důchodci z dividend rodičů, kteří nejen pracovali, ale také vychovali tři a více dětí, 50,3 miliard korun. Tak proč si pořizovat děti, investovat 1,6 - 2,6 milionu korun, druhou směnu a kopu starostí, když mi důchod v účetně špatně vedeném státním důchodovém systému zaplatí cizí děti, které jsem nevychoval?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%