V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo

V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo

25. 9. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Aničko moc pěkné, článek výstižný, fotky fajnový a popisky super. Smekám. :-)
Margita Melegova
Vsechno moc pekne, clanek i fotky, tech byla pekna naloz jeste ze se fotak nezavaril, bylo na co se divat.
Marie Novotná
Je to parádní. Děkuji a těším se,že příště už budu s vámi.
Alena Švancarová
A kde nechal Pepa kytaru?
Soňa Prachfeldová
Děkuji Aničko za krásný článek i fotky.
Eva Mužíková
Anduličko, smekám. Pobavila jsi mne popiskami nádherných, opravdu nádherných fotek. To Ti muselo dát hodně práce. Děkuji Ti.
Alena Tollarová
Díky za pohotově zpracovanou i vydanou reportáž z Řevnic včetně popisků u fotek. Muselo Ti to dát práci. Vzpomínám, vzpomínám, vzpomínám a usmívám se. :)
Marie Měchurová
Aničko, ty jsi ale rychlík. Zavzpomínala jsem si nad Tvým článkem na parádně strávené chvíle. Hezká fotodokumentace. Už jsou nohy v pořádku?
Dana Hošková
Pěkný článek a krásné fotky. Je vidět, že se setkání vydařilo. O alergii na únavu slyším poprvé.
Daniela Řeřichová
Aničko, moc děkuji za promptní fotoreportáž s vtipnými popisky a nádhernými záběry.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%