FOTO: Julie Vargová
Moje nenápadná cesta ke golfu
23. 9. 2021„Golf je sport pro snoby,“ ozývalo se častokrát mezi našimi čtyřmi stěnami, a to kdysi dávno v prehistorických dobách mého života. Golfových hřišť bylo pomálu, prodejen jakbysmet. O televizních přenosech darmo mluvit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Routová
24.9.2021 13:49
Paní Julie, díky za vtipně napsaný článek, úplně si dovedu představit Vaší paniku, když Vám zazvonil ten mobil. Já jsem podobně kdysi podobně vyrušila Alexe Čejku, sice jen na drivingu, ale chvíli před odchodem na první tee na turnaji PGA v Orlandu. :-) Za moji omluvu se mi podepsal na kšilt čepice. A víte jak senior golfista pozná, že je víkend? Je na hřišti víc lidí a je dražší fee.
Vladislava Dejmková
24.9.2021 07:43
Tenhle článek mi přišel moc vhod. Nedaleko naší chaty je tréninkové golfové hřiště, ráda bych si to někdy zkusila. I když vím, že jsem ve všech sportech nemožná. Aspoň bych pak měla klid. Je to určitě zdravý a zajímavý druh pohybu na čerstvém vzduchu. Nosiče bych ráda někomu dělala, ale manžela jsem zatim neukecala.
Zuzana Pivcová
23.9.2021 15:10
Minigolf jsem zkusila v mládí v Rumunsku. Tak mě to lákalo, že jsme si pak koupily hru Minigolf s plastovými překážkami, nebo jak to mám nazvat. I to mě bavilo jako dítě, jenže od té doby uteklo asi 48 let. Golf je určitě zajímavý, i když běžný našinec pro něj asi nemá podmínky i finance. Občas si vzpomenu na moderátorku Mirku, původně Všetečkovou, která si vzala světového golfistu českého původu Alexe Čejku a po rozvodu po něm chtěla obrovské alimenty pro své syny, kteří podle ní měli nárok na životní úroveň, jako má jejich otec. Omlouvám se, moc jsem se rozepsala.
Vlasta Ledlová
23.9.2021 13:56
Moc pěkný článek, který mě fakt pobavil. Já jsem zůstala u minigolfu, ale to nadšení zapálených golfistů chápu.
Jana Šenbergerová
23.9.2021 13:38
I když mně golf nic moc neříká, vy jste mi toho o něm "řekla" hodně. Při pohledu na vaši perfektní fotodokumentaci si uvědomuji, že bych možná i odpálila míček, ale jen jednou. Pak bych si dlouho rovnala záda. Ze stejného důvodu bych se neosvědčila ani jako caddie. Ale čte se o tom hezky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA