Foto: autorka
Zahrada Čech 2021 - fotoreportáž
14. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
16.9.2021 12:26
Taky jsem byl. V sobotu. To pěkně lilo. Lidí moc, na ten poměrně malý prostor. Na pódiu se snažila Míša Dolinová, a že jí to šlo. A pěkná je, ty roky bych ji nehádal.
Jinak jsem nic nesháněl, byl jsem doprovod. Moc těch akcí teď není. Zlaté LVT, blahé paměti.
Alena Švancarová
16.9.2021 11:13
Sono díky za přiblížení Zahrady...Dříve jsme se tam dostali bez problému autobusem ,jezdil přímo Slaný - Litoměřice.Ted je to složitější s přestupem.Já jsem občas sedla na autobus a prožila v Litoměřicích den,to město se mi líbí.Na výstavě jsem byla jednou.Jo a také se tam pořádaly na výstavu zájezdy,nevím zda to je stále aktuální.
Alena Tollarová
15.9.2021 14:41
S těmi obrazy je to zajímavý nápad, ale jinak mě ZČ úplně míjí, i když ji mám "za bukem". Co jsem slyšela, tak u nás u vstupu na vinobraní bezinfekčnost kontrolovali.
Eva Mužíková
15.9.2021 13:02
No príma, byla jsem tam díky Tobě opět po letech. Davy lidí mi nevadí, spíš deštivé počasí. Ale jak patrno, užily jste si a o to šlo.
Daniela Řeřichová
14.9.2021 21:58
Soňo, moc hezká fotoreportáž. Koláže obrazů s ovocem jsou zajímavé.
Naděžda Špásová
14.9.2021 15:45
No vidíš, my jsme se tam v úterý vůbec nedostali. Zato jsme se hezky prošli po Liťáku, dobře se naobědovali a jeli domů. A abych byla upřímná, tak mi to ani nevadilo, prodírat se davem mi nesvědčí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA