Foto autorka
Vodní nádrž Fláje
13. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
15.9.2021 11:23
Nadi, na Fláje jsi nás vzala poprvé, že? Krásná vodní plocha, ale nějak bez života, nikoho tam nevidím, jen ten sluneční třpyt. Ráda jsem se podívala.
Soňa Prachfeldová
14.9.2021 15:59
Chválím za povídání a krásná fota z přírody. Dobře to tam znám, bývalo kus odsud lesnické učilišté a můj syn ho absolvoval. Přivezl i někdy krásné houby z lesů. Serpentýnky jedná radost.
Alena Velková
14.9.2021 10:04
Musel to být opravdu pěkný výlet...a ten německý turista nemá chybu :-))
Eva Mužíková
13.9.2021 18:30
Nadičko, možná se mýlím. Podle mne v počtu napsaných článků za poslední tři měsíce, týkajících se pozvání do přírody patříš mezi ty nejpilnější. Možná že i nejpilnější jsi.??? Pro lidi jako já, kteří toho moc nenacestují je to určitě zajímavé poznání. Jak píše níže Ivana, Tvůj rukopis je opravdu nezaměnitelný. Ta nádrž je ohromná, nechtěla bych delší dobu setrvávat pod tou masivní hrází. Díky za další příjemné povídání, doplněné různorodými fotkami. U mne vedou barevné kamínky ve vodě - krása. Ten zapomenutý navigační papírek se vám povedl, hlavně že jste nádrž našli.
Jindra Hubačová
13.9.2021 17:55
Vodní nádrž Fláje mi připomíná nádrž Josefův Důl v Jizerkách , stejně krásné a mohutné .
Alena Tollarová
13.9.2021 17:35
Matně si vzpomínám, že jsme na školním autobusovém výletě asi v 5. třídě zastavili i u vodního díla Fláje. Jak je to dlouho? No, dlouho ... vím, že je to nádrž s pitnou vodou podobně jako třeba Souš nebo Josefův Důl v Jizerkách a koupat se tam nedá. Ale vypadá krásně.
Jan Zelenka
13.9.2021 16:13
Hezký výlet, Naďo, a jako vždy máš moc hezké fotky. Kdysi dávno jsme tam byli se ženou, ale už si na to moc nevzpomínám.
Zuzana Pivcová
13.9.2021 16:04
To byl povedený výlet. Přehrada mě fascinuje, také ta obrovská hráz. A samozřejmě mě zaujal i motorkář se svým "freestylem". Díky, Naďo.
Dana Puchalská
13.9.2021 15:06
Nad'o,děkuji. Zase jsem si díky Tobě přečetla a prohlédla něco ,co jsem neviděla. Moc hezká krajina a hlavně je tam voda a to mám ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA