Jak jsme pěstovali superpotraviny aneb Moje aktivní léto
FOTO: Alena Velková

Jak jsme pěstovali superpotraviny aneb Moje aktivní léto

12. 9. 2021

Máme tu září a s ním krásné babí léto, ale mně je jasné, že zahrádce už v tomto roce pomalu odzvonilo.

Můj příběh Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Perfektní článek! Paní Velková, píšete podobně jako Betty MacDonaldová. Fakt bezva. Myslím, že jste adept na 1. cenu v soutěži. Dáváte radost ze sebe i čtenářovi. A já Vám za to ze srdce děkuji. Vanda
Dana Puchalská
Jupí, další článek,který napsala autorka nejen s nadhledem ale i s h u m o r e m. Díky,pobavila jsem se. A to se mi líbí.
Alena Tollarová
Hezky jsem se zasmála při snídani. Až mi málem zaskočilo sousto chleba namazaného máslem a hustě posypaného šnytlíkem nebo-li pažitkou. Hezkou českou rostlinou, která roste úplně sama. Jediné, co musím udělat, je sehnout se a udělat šmik ... zahrádkaření zdar!
Eva Mužíková
Aleno, opět jsem Tvůj článek vychutnává, zkrátka umíš zaujmout a pobavit. No a ta úroda? Vždy se nezadaří, jen to nevzdavej. Až se vymarodím, vezmu motyku a košík a půjdu vykopat úrodu brambor u zdi paneláku. Zasadila jsem tam čtyři, doufám že jich tam alespoň osm bude, aby se ta práce vyplatila.:))))
Zuzana Pivcová
Píšete jako vždy s nadhledem, ale myslím, že se v pěstitelství vyznáte docela dobře. :-D
Vladislava Dejmková
Ještě že to berete s nadhledem. I my máme zahradu, ale já už od ní moc neočekávám. Rajčata a okurky jsem vzdala u dávno, po mnoha letech boje s plísní. Mám tam hlavně květiny a bylinky, záhon jahod a rybíz, borůvky, maliny a ostružiny. Sem si něčeho čerstvého zobneme, bylinky zpestří vaření a květiny jsou pro radost naši i kolemjdoucích. Sem tam se najde i čas na relax na zahradě.
Elena Valeriánová
Berte to tak, co nebylo letos může být příští rok. Borůvky začnou rodit, fíky povyrostou, rakytník bude celý oranžový a vy? Vy budete spokojená, že ta bolavá záda a ulámané nehty nejsou nic proti spokojenosti z dobře vykonané práce a závistivých pohledů kolemjdoucích, kteří přes vzrostlé keře nakukují do zahrady.
Jana Šenbergerová
Přečtením vašeho vtipného článku jsem si určitě zlepšila zdraví, když mu smích prospívá. Díky. Neklesejte na mysli. K úspěchu je možné se dopracovat i trpělivou a klopotnou prací.
Miloslava Richterová
Moc pěkné čtení, díky, hlavně to nevzdávat :-))
Naděžda Špásová
Aleno, opět to nemá chybu, jak ty to děláš? My máme taky zahradu, v pronájmu, moc se na ní nepředřeme. Je tam jíl, takže zelenina nic moc a i to mi vždycky něco sežere. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%