FOTO: Alena Velková
Jak jsme pěstovali superpotraviny aneb Moje aktivní léto
12. 9. 2021Máme tu září a s ním krásné babí léto, ale mně je jasné, že zahrádce už v tomto roce pomalu odzvonilo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
18.9.2021 14:37
Perfektní článek! Paní Velková, píšete podobně jako Betty MacDonaldová. Fakt bezva. Myslím, že jste adept na 1. cenu v soutěži. Dáváte radost ze sebe i čtenářovi. A já Vám za to ze srdce děkuji. Vanda
Dana Puchalská
13.9.2021 12:56
Jupí, další článek,který napsala autorka nejen s nadhledem ale i s h u m o r e m. Díky,pobavila jsem se. A to se mi líbí.
Alena Tollarová
13.9.2021 08:17
Hezky jsem se zasmála při snídani. Až mi málem zaskočilo sousto chleba namazaného máslem a hustě posypaného šnytlíkem nebo-li pažitkou. Hezkou českou rostlinou, která roste úplně sama. Jediné, co musím udělat, je sehnout se a udělat šmik ... zahrádkaření zdar!
Eva Mužíková
12.9.2021 21:49
Aleno, opět jsem Tvůj článek vychutnává, zkrátka umíš zaujmout a pobavit. No a ta úroda? Vždy se nezadaří, jen to nevzdavej. Až se vymarodím, vezmu motyku a košík a půjdu vykopat úrodu brambor u zdi paneláku. Zasadila jsem tam čtyři, doufám že jich tam alespoň osm bude, aby se ta práce vyplatila.:))))
Zuzana Pivcová
12.9.2021 16:20
Píšete jako vždy s nadhledem, ale myslím, že se v pěstitelství vyznáte docela dobře. :-D
Vladislava Dejmková
12.9.2021 15:49
Ještě že to berete s nadhledem. I my máme zahradu, ale já už od ní moc neočekávám. Rajčata a okurky jsem vzdala u dávno, po mnoha letech boje s plísní. Mám tam hlavně květiny a bylinky, záhon jahod a rybíz, borůvky, maliny a ostružiny. Sem si něčeho čerstvého zobneme, bylinky zpestří vaření a květiny jsou pro radost naši i kolemjdoucích. Sem tam se najde i čas na relax na zahradě.
Elena Valeriánová
12.9.2021 15:11
Berte to tak, co nebylo letos může být příští rok. Borůvky začnou rodit, fíky povyrostou, rakytník bude celý oranžový a vy? Vy budete spokojená, že ta bolavá záda a ulámané nehty nejsou nic proti spokojenosti z dobře vykonané práce a závistivých pohledů kolemjdoucích, kteří přes vzrostlé keře nakukují do zahrady.
Jana Šenbergerová
12.9.2021 14:55
Přečtením vašeho vtipného článku jsem si určitě zlepšila zdraví, když mu smích prospívá. Díky. Neklesejte na mysli. K úspěchu je možné se dopracovat i trpělivou a klopotnou prací.
Naděžda Špásová
12.9.2021 11:42
Aleno, opět to nemá chybu, jak ty to děláš? My máme taky zahradu, v pronájmu, moc se na ní nepředřeme. Je tam jíl, takže zelenina nic moc a i to mi vždycky něco sežere. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA