Ilustrační foto: Pexels
Tebe mám ráda, tebe ne - zlobíš! Proč babičky upřednostňují jedno vnouče?
9. 9. 2021
Ten jev se objevuje poměrně často. Prarodiče mají několik vnoučat, ale některému z nich dávají přednost. Zdá se, jako by ho měli radši než ostatní. Zdá se to být divné, ale je to tak.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
12.9.2021 08:41
Mám svá vnoučata všechny ráda. A pokud mezi nimi dělám rozdíly, tak vždy jen v okamžiku, kdy zlobí, hádají se apod.
Soňa Prachfeldová
12.9.2021 07:34
Je pravda, že se vnoučata odlišují a je to normální a normální je, že je mám všechny ráda .
Jiří Dostal
10.9.2021 07:02
:-) :-) :-) A ještě jednou bravo, ale babičku dobíjejte přesně, protože taková kyberbába nemá
slitování a měří všem nejstejněji,... kdyby Božena Němcová věděla... :-) :-) :-)
Jiří Dostal
9.9.2021 20:49
:-) Pokud je vnoučat víc než čtyři, doporučuji nadbytečná nejmladší poslat do lesa hledat
perníkovou chaloupku s ježibabou a ježidědkem ... :-) ... u paní Caklové jsem se taky
nespletl... :-) :-) :-)
Jitka Caklová
9.9.2021 17:55
......pochopila, že její synáček mohl dopadnout mnohem hůř. Po sedmadvaceti letech stejně odešel za jinou, ale za celých 22 po rozvodu, až do jeho smrti, jsem prostřednictvím dětí neslyšela křivého slova na moji osobu, spíše naopak. A to se také cení.
Jiří Dostal
9.9.2021 15:42
:-) ...třeba když pochopila, že vzorce chování a motivy vztahů jsou docela přehledné... :-)
Jitka Caklová
9.9.2021 13:33
Každý, ať chce, nebo nechce, více, nebo méně mít rád, vždy si k tomu, či onomu důvod najde. A je úplně jedno, zda je to vnouče, dítě své, nebo sousedovo, soused, souputník na chatu (četu), FB.................. Je to věc stará, jako lidstvo samo. Mě také tchýně přijala až po létech, když pochopila, že ........................ :-)
Zdenka Soukupová
9.9.2021 13:15
Mám tři vnoučata, jsou ještě malá, takže uvidíme, jak se vztahy budou vyvíjet. A proto nejradši mám nejstaršího kluka (9 let), protože byl první; nejradši mám prostřední vnučku (8 let), protože je to jediná holka; a nejradši mám dalšího kluka (5 let), protože je nejmladší.
Jitka Vitvarová
9.9.2021 11:59
Jsem babička třech už dospělých vnuček a nedovedu si představit, že bych jednu měla raději než druhou a třetí. Mám je ráda všechny stejně. Nechci nikomu sahat do svědomí, ale myslím, že je problém u babiček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA