Ilustrační foto: Pexels
Tebe mám ráda, tebe ne - zlobíš! Proč babičky upřednostňují jedno vnouče?
9. 9. 2021
Ten jev se objevuje poměrně často. Prarodiče mají několik vnoučat, ale některému z nich dávají přednost. Zdá se, jako by ho měli radši než ostatní. Zdá se to být divné, ale je to tak.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
9.9.2021 09:51
Neumím si to představit - jednoho mám ráda, druhého ne?! Ale asi se to, dle článku, stává - v tom případě si myslím, že je, nebojím se napsat, povinnost, nedávat to najevo! Panebože, jak se takový odstrkovaný človíček musí cítit ... Prostě, musí babička (nebo, hrůza mne jímá, i rodič) použít, když chybí cit, rozum ...
Margita Melegova
9.9.2021 09:49
Mam hodne vnoucat od dospelych uz s vlastni rodinou po skolaky, je tezke najit zlatou stredni cestu ke kazdemu z nich, kazdy z nich ma jinou povahu a potrebuje jiny pristup.
Jana Šenbergerová
9.9.2021 08:50
Tento článek mohu podpořit svou vlastní zkušeností. Mám jen tři vnoučata. Všechna mám ráda, ale naše vzájemné vztahy jsou různé, protože každé je jiné. Do jisté doby to mohou mít vnuci u babiček lehčí, ale později se může karta obrátit. Všechny tři děti byly od narození "osobnosti". Je zajímavé sledovat nejen jejich vývoj a proměny, ale také vývoj našich vzájemných vztahů.
Irena Mertová
9.9.2021 08:41
No ano, někdy jde opravdu o "tanec mezi vejci", ale když je dobrá vůle... .-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA