FOTO: autorka
Lečo - letní rychlovka
9. 9. 2021Co jsem si vypěstovala, ráda jím, konzervuji a také rozdávám. Po sběru zralých rajčat a paprik si připravíme lečo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.9.2021 14:21
Zelenina a pokrmy z ní, dokonce z vlastních zdrojů , dvojnásobně chutná. Hezký mi narostla bílá ředkev , nastrouhaná na chléb s máslem, posílená, je též moc dobrá.
Vladislava Dejmková
9.9.2021 19:12
I já dělám lečo jinak. Ale toto je výborná inspirace. Proč nezkusit občas něco jiného?
Jana Šenbergerová
9.9.2021 14:42
Dělám lečo jinak, ale toto je jistě také moc dobré. Pochutnávejte si na plodech své práce. My teď máme svoji jen pažitku a petržel. I za ty jsem vděčná.
Jana Šenbergerová
9.9.2021 14:42
Dělám lečo jinak, ale toto je jistě také moc dobré. Pochutnávejte si na plodech své práce. My teď máme svoji jen pažitku a petržel. I za ty jsem vděčná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA