Moje aktivní léto - výlet na Vyšehrad
4. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
6.9.2021 19:38
Jet do Prahy je pro mě vždycky zážitek. A vždycky mám nějaký cíl. Stará Praha je prostě krásná. Pořád je na co koukat, pořád je kam jít.....
A s dnešním článkem....jsem měla vlastně výlet taky ..děkuji.
Dana Puchalská
6.9.2021 16:23
I já mám ráda Vyšehrad,je tam krásně v každém období. A já Ti Zdeni děkuju.
Blanka Lazarová
4.9.2021 21:09
Díky za připomenutí. Na Vyšehradě jsem byla jen jednou a byla to rychlovka. Musím to napravit. Je tam opravdu krásně. Škoda, že není víc fotek. :-)
Martina Růžičková
4.9.2021 19:24
Moc hezky popsaný výlet na Vyšehrad. Také tam ráda chodím. Dokonce se tam nacházelo místo mého prvního zaměstnání - Pražská výstřižková služba.
Anna Potůčková
4.9.2021 14:35
Moc hezký článek. Prahu moc neznám, byla jsem tam snad jen 3 krát po jednom dni.
Alena Vávrová
4.9.2021 13:58
Na Vyšehrad mne vzali mladí, není to tak dávno, a také na ten výlet ráda vzpomínám. Byla jsem tam prvně o spartakiádě 1965 s naší vedoucí položit kytici na pomník K.H. Máchy. A také to byl jeden z posledních větších výletů s manželem, to už bude 20 let. "Vzpomínky jsou jak jeřabinky rudé, strom již dávno zvadl, ony dále planou."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA