Ivana Hollanová peče koláčky s láskou. FOTO: Pavel Haž
Ivana Hollanová po klíšťové encefalitidě skončila v invalidním důchodu. Teď podniká, peče vynikající koláče s dalšími handicapovanými zaměstnanci
31. 8. 2021Mnohdy stačí chvíle a lidský život se otočí o 360 stupňů. Paní Ivaně Hollanové z Jablonného v Podještědí zkřížilo cestu klíště. Po zánětu mozku byla nějaký čas ležákem, musela se znovu učit chodit a skončila v invalidním důchodu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
1.9.2021 23:37
Pěkný příběh. Já už asi velkou změnu nezažiju. A protiklíšťovce se nechávám očkovat. dokonce proti žloutence a proti chřipce a proti covidu. Chci si užít života. Možná nebude zajímavý, ale bude dlouhý a to mě baví. :-)
Daniela Řeřichová
1.9.2021 18:12
Smekám před paní Hollanovou a z celého srdce přeji dobré zdraví a radost ze smysluplné činnosti.
Helena Štěpánková
31.8.2021 21:32
Také obdivuji, že jste po takové patálii našla odvahu a hlavně sílu pustit se do vlastního podnikání. ale odvážným štěstí přeje a já přeji štěstí vám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA