Moje aktivní léto – prodej zmrzliny

Moje aktivní léto – prodej zmrzliny

2. 9. 2021
Můj příběh Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Ke konci mi zvlhly oči, ale koutky šly nahoru:)
Alena Velková
Gratuluji k výhře!!!
Dana Puchalská
Pozdě,ale přeci ....je to moc krásný článek. Děkuju.
Jindra Hubačová
I pro mne je tento článek favorit do soutěže . Danuško , moc hezký článek a zmrzlina určitě moc dobrá .
Eva Mužíková
Danko, tak to je bomba. Ty toho moc nepíšeš, ale když se " utrhneš", stojí to za to. Opravdu se Ti článek moc a moc povedl... tleskám... a ještě -- moc Ti to sluší...
Zdenka Jírová
Jste úžasná, váš přístup k dětem je výjimečný. Moc se mi váš článek líbil.
Marie Faldynová
Také pro mne je tento článek favorit soutěže. Přeji ještě hodně krásných zmrzlinových sezon!
František Matoušek
Přeji mnoho zdraví a štěstí. Jste fantastická zmrzlinářka. Kdybych jel někdy do Ostravy, tak přijdu na jednu velkou. Mějte se fajn.
Marie Ženatová
Milá Danuško* děkuji moc za hezký článek a fotečky. Při jeho čtení jsem se vrátila do hluboké minulosti, kdy jsem také jednu sezonu brigádničila u prodeje zmrzliny a vždy jsem byla moc ráda, když jako první pro zmrzlinku mi přišlo dítě... Jednou mi přijel celý zájezd německy mluvících dětí a tak jsem byla moc ráda, že s nimi mohu trochu v jejich mateřštině mluvit a cítit jejich radost ze zmrzliny. Bohužel jsem neměla tehdy ani nachystané balonky a ani foťáček. Ale vzájemných milých slov a úsměvů bylo skutečně hodně jak s dětmi - tak i s dospělými. Ještě jednou moc děkuji za připomenutí minulosti a úplně souhlasím s tím, že u zmrzlinky jsou těmi nejlepšími zákazníky děti...*
Danuše Onderková
Děkuji vám za příspěvky. Jani Š. věř, že se šéfem mám moc hezký vztah i když je mladý. Beru ho pomalu jako syna. Takového šéfa mít je vzácnost. :))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%