Moje aktivní léto – prodej zmrzliny

Moje aktivní léto – prodej zmrzliny

2. 9. 2021
Můj příběh Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Přestože sezona končí, přeji ti do sezony budoucí co nejvíce dětských úsměvů. Moc zdravím.
Alena Vávrová
Danko, jsi vážně dobrá. Děkuji moc za sdílení tvých radostí.
Jana Šenbergerová
Danuško, pokud máš stejně hezký vztah se svým zaměstnavatelem, pak jsi určitě široko daleko nejšťastnější člověk. Točíš krásně nejen zmrzlinu, ale i balonky. Pro milé slovo daleko nejdeš. Musí být radost chodit k tobě mlsat. Je mi líto všech, kteří tvým přemístěním o ni přišli. Ať tobě i dětem ta radost hodně dlouho vydrží. Mám zmrzlinu ráda, ale spíše kopečkovou. U tebe by mi točená nevadila.
Zuzana Pivcová
Já si kupuji zmrzlinu výjimečně, a navíc jen u pultu někde v obchodním centru. Ale k Tobě bych se, Danko, zařadila mezi všechny Tvé dětské zákazníky.
Alena Švancarová
Moc ,moc hezké.Jako prodavačka Vám i Vašemu uspokojení z prodávání hodně rozumím.Také by mě to bavilo.
Jana Kollinová
Článek jsem četla s potěšením a s přibývajícími řádky mě naplňovala pohoda a příjemný pocit, že může být krásný každý den, jenom pro to musím něco dělat celým srdcem. Dano, i když rozdáváš ledové potěšení, tvoje duše je naplněna sluncem. :-)
Vladislava Dejmková
Znám to zase z druhé stránky, moje nejstarší vnouče letos zkoušelo samo nakupovat sladkosti na koncertu. A bylo šťastné, že to umí.
Jitka Hašková
Četla jsem na íčku hodně hezkých článků, ale tenhle je nejlepší.
Jitka Hašková
Dano, ty jsi úžasná. Rozplakala jsem se dojetím.
Daniela Řeřichová
Dano, ty jsi kouzelná zmrzlinová babička a přinášíš radost do dětských životů. Budou na tebe dlouho vzpomínat. Jak píše Anička, kdybych byla blíž, ráda bych se postavila do fronty. A tvůj článek je pro mne favorit soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%