Moje aktivní léto – prodej zmrzliny
2. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
2.9.2021 20:15
Přestože sezona končí, přeji ti do sezony budoucí co nejvíce dětských úsměvů. Moc zdravím.
Jana Šenbergerová
2.9.2021 13:53
Danuško, pokud máš stejně hezký vztah se svým zaměstnavatelem, pak jsi určitě široko daleko nejšťastnější člověk. Točíš krásně nejen zmrzlinu, ale i balonky. Pro milé slovo daleko nejdeš. Musí být radost chodit k tobě mlsat. Je mi líto všech, kteří tvým přemístěním o ni přišli. Ať tobě i dětem ta radost hodně dlouho vydrží. Mám zmrzlinu ráda, ale spíše kopečkovou. U tebe by mi točená nevadila.
Zuzana Pivcová
2.9.2021 11:29
Já si kupuji zmrzlinu výjimečně, a navíc jen u pultu někde v obchodním centru. Ale k Tobě bych se, Danko, zařadila mezi všechny Tvé dětské zákazníky.
Alena Švancarová
2.9.2021 11:02
Moc ,moc hezké.Jako prodavačka Vám i Vašemu uspokojení z prodávání hodně rozumím.Také by mě to bavilo.
Jana Kollinová
2.9.2021 10:59
Článek jsem četla s potěšením a s přibývajícími řádky mě naplňovala pohoda a příjemný pocit, že může být krásný každý den, jenom pro to musím něco dělat celým srdcem. Dano, i když rozdáváš ledové potěšení, tvoje duše je naplněna sluncem. :-)
Vladislava Dejmková
2.9.2021 10:44
Znám to zase z druhé stránky, moje nejstarší vnouče letos zkoušelo samo nakupovat sladkosti na koncertu. A bylo šťastné, že to umí.
Daniela Řeřichová
2.9.2021 09:25
Dano, ty jsi kouzelná zmrzlinová babička a přinášíš radost do dětských životů. Budou na tebe dlouho vzpomínat. Jak píše Anička, kdybych byla blíž, ráda bych se postavila do fronty. A tvůj článek je pro mne favorit soutěže.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA