FOTO: autorka
Chcete poznat Hradec Králové na vlastní oči?
31. 8. 2021Jak mnozí víte, napsala jsem pro i60 řadu příspěvků o městě Hradec Králové, ve kterém už žiji přes 40 let. Líbí se mi tady, a proto i vám nabízim možnost si jeho nejzajímavější mista prohlédnout za mého skromného osobního doprovodu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
7.9.2021 18:32
Podařilo se mi zlákat na výlet kamarádku, takže od Prahy přijedeme dvě Krakonošem v 9.50 hod.
Vladislava Dejmková
6.9.2021 20:02
Informace pro účastniky akce: Ve čtvrtek 9.9.2021 na vás budu čekat asi od 9:30 před hlavním nádražím v HK (uvnitř čekat není vhodné, probíhá tam rekonstrukce a ještě respirátory). Kontakt na mě v připadě potřeby 605286701. Poznávací znamení - seniorka s foťakem na krku. Těším se na Vás.
Dana Hošková
6.9.2021 07:48
Takže hlásím, že přijedu do Hradce s jednou kamarádkou z Pardubic. Vlak má příjezd v 9,40, takže bychom tam měly být včas.
Dana Hošková
4.9.2021 19:13
Ahoj, Vlaďko! Jak jsem psala, potřebuji inspiraci. Třeba si netroufnu ještě teď na podzim, ale až na jaře. Uvidíme. :-)
Vladislava Dejmková
4.9.2021 09:53
Ahoj Dano a všichni kdo máte zájem! Sraz v HK je ve čtvrtek 9. září v 10 hodin před hlavním nádražím v Hradci Králové.
Dano, děkuji za pozdrav z Pernikova. Pardubice také dobře znám, žila jsem tam v mládí dvacet let. Ale klidně bych tam na sraz přijela. Člověk se vždy dozví něco zajímavého a potká zajímavé lidi.
Dana Hošková
4.9.2021 07:45
Paní Vlaďko, to je skvělý nápad. Hradec sice jako rodačka ze sousedního velkoměsta dobře znám (nebyla jsem na Hučáku), ale třeba by mě to mohlo inspirovat, jak uspořádat něco podobného u nás. Nevím , jestli mi to 6.9 vyjde, ale ještě se ozvu. Posílám pozdrav z Perníkova do Mechova!
Olga Štolbová
4.9.2021 06:02
Moc ráda bych jela, ale 5.-12.9. jsem na dovolené na Moravě. Pro mne velká škoda, počasí vám asi bude přát. Tak si to užijte. ♥
Daniela Řeřichová
31.8.2021 21:33
Vlaďko, byl by hřích tvou exkluzivní nabídku nevyužít. Finišuji sice s festivalem, ale věřím, že to klapne a 6. září se potkáme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA