FOTO: Alena Velková
Moje bláznivé léto aneb Kdo je kdo?
30. 8. 2021Většina z nás to zažila. Láska. Svatba. První dítě. Druhé dítě. Načež následuje známý kolotoč: domácnost – práce – výchova dětí. Trošku honička, ale jste mladí, takže zmatek bez problémů zvládáte. Děti pomalu rostou a dělají vám radost. Máte pocit, že všechno zůstane zalito sluncem na věky věků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
5.9.2021 08:34
Tu lásku k "havěti" jsem měla hlavně já, tak podle toho to v naší rodině vypadá. I ta krajta tam je...
Soňa Prachfeldová
31.8.2021 15:05
Humorně napsáno, pobavila jsem se. Občas také střídám oslovení, zejména když jsou tři kočky, 4 psi, tři synové a do toho jejich přírůstky, no je to sranda.
Anna Potůčková
31.8.2021 13:40
Moc prima článek pro pobavení a zasmání se! Se zvířátky se člověk nenudí a hlavně se také zasměje.
Marie Měchurová
31.8.2021 13:31
Už dlouho jsem se tak nezasmála. Něco mi to ale připomnělo - období, kdy naše dcery, kterým jsme nedovolily pořídit domů psa, začaly chovat křečky, myši a potkany. S křečkem jsem se docela spřátelila, ale ti ostatní nebyli zrovna moji miláčci. Nakonec mi ještě k padesátinám syn daroval psa a odjel do Brna, kde přes týden bydlel. Dárek se neodmítá. Už jen s nostalgií vzpomínám na našeho Bakulku. Moc hezké čtení !!
Jitka Hašková
31.8.2021 05:34
Vůbec se nedivím, že si to pleteš. To bych si pletla také. Moje babička nás měla 3 vnučky, žádné zvířectvo a stejně si nás pletla. Snesla bych jenom psa a možná kočku. Ostatní zvířectvo ne, hlavně hady.
Naděžda Špásová
30.8.2021 17:03
Aleno, nemůžu říct nic jiného, než že máš můj obdiv. Copak psa, kočku, hlodavce bych ještě dala, s havětí už by to bylo horší, mámo z nich hrůzu. Ovšem osm dětí, to bych tedy fakt nedala. Titulní fotka je moc hezká, předpokládám, že jsou to ta opatrovaná mláďata, klobouk dolů. A abych nezapomněla, opět jsem si početla, bezva.
Jana Šenbergerová
30.8.2021 14:29
Vy umíte pobavit! O zvířátkách mých dvou "chovatelek" bych mohla povídat. Když se u nás objevilo krásné černé koťátko, dal jim tatínek vybrat. Buď zůstane on, nebo kočka. Měl štěstí. Když žadonily o pejska, bylo by to jen přes mou mrtvolu. Zatím žiju. Po řadě dalších zvířátek jsou u nás dodnes nepřehlédnutelné stopy. Nicméně když se dcery odstěhovaly, vzaly si s sebou i své miláčky. A tak jsme s manželem zůstali doma sami.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA