Ivau Janžurová. FOTO: Blanka Borová, CC BY-SA 4.0, commons.wikimedia.org
Iva Janžurová: Humor je hrozná dřina, a to nejenom fyzická, ale i psychická
30. 8. 2021Na pohovce Jožky Kubáníka - tak se jmenuje pořad, který každou sobotu od 15.00 hodin vysílá Český rozhlas Zlín. Jeho autor a moderátor Josef Kubáník v něm zpovídá známé i neznámé osobnosti s laskavostí, nadhledem a vtipem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
31.8.2021 10:21
Iva Janžurová byla hlavně v mládí považována většinou za komediální typ. Ale ve skutečnosti je introvert. Přeji jí ještě hodně sil do milované práce.
Naděžda Špásová
30.8.2021 17:13
Ivu Janžurovou mám moc ráda, kdysi jsem s ní pracovala na jednom seriálu a byla fakt příjemná, obě jsme byly pletařky, tak jsme si rozumněly. Je to nenahraditelná a vynikající herečka. :-)
Jana Šenbergerová
30.8.2021 14:37
Paní Janžurová nikdy nezklamala. Ať se jí její dílko podaří stejně jako postavy, které sama skvěle hrála.
Jitka Hašková
30.8.2021 11:09
Moc děkuji za zajímavý rozhovor s paní Janžurovou. Mám ji moc ráda jako úžasnou herečku i člověka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA