Iveta Luxová, spoluzakladatelka a ředitelka Právě teď! o.p.s. FOTO: David Malík
Iveta Luxová: Senioři optimisté jsou jednoznačně ve výhodě, a to včetně prognózy do budoucna
24. 8. 2021Přes deset let se věnuje seniorům, pořádá pro ně kurzy paměti, lekce nordic walking, přednášky, ale třeba i soutěž Babička roku. "Snažíme se dělat naši práci tak, jak bychom si ji představovali pro sebe. I my stárneme," říká Iveta Luxová, spoluzakladatelka obecně prospěšné společnosti Právě teď!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Večlová
24.8.2021 19:59
Letos již podruhé jsem měla možnost zúčastnit se Senior kempu, kde působily dvě úžasné lektorky, Ivetka Luxová a Hanka Čechová. Nemohu jinak, než chválit a poděkovat za skvělý týden na Orlíku.
Martin Vrba
24.8.2021 11:24
Miluji legraci, všichni okolo ji ode mne očekávají a já ji tedy dělám i tehdy, kdy se do ní musím i trochu nutit a hledat ji i tam, kde by si to ostatní ani netroufli, protože by jim tom připadalo nemístné a neslušné. Tím se udržuji v takové příjemné setrvačnosti dobrého pohledu na svět, kdy v tom tempu pak dokážu překonat i jistý úsek bez vlastní energie v případě smutku. Abych tak mohl žít, tak se ale musím vyhýbat lidem, kteří kolem sebe zase celý život šíří jen skepsi a blbou náladu a veselost považují za něco nemístného, ba dokonce blbého, protože se dočetli tuto zprávu: Zánik Země za 7,6 miliardy roků!
Anna Potůčková
24.8.2021 10:39
Moc hezký článek. Snažím se také být aktivní a nepodléhám svým nemocem. Kromě podání léků na své neduhy ani nemyslím, a snažím se nepodléhat zejména bolesti zad a některých kloubů. Dokud se hýbu je dobře. Fnukáním člověk svým neduhům nepomůže, jen se tím horší psychika.
Marie Měchurová
24.8.2021 10:18
Taky se mi článek líbí. Mám ráda aktivní a společenské lidičky a snažím se jimi obklopovat a aktivně se zúčastňovat všeho, co mi život nabízí. Jen ty dny jsou nějaké krátké i to léto a hlavně roky letí, jak splašené. Proto íčkaři - užívejte života !!
Daniela Řeřichová
24.8.2021 07:56
Děkuji za zajímavý rozhovor. Sympatická dáma a sympatické aktivity- přeji hodně radosti a nápadů. Také jsem druh společenský, potřebuji ke svému životu práci, činorodost a lidi napříč generacemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA