Z archívu autorky článku
Robin, jméno mé
24. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
8.11.2021 11:03
Blanko, slzička štěstí je na místě. Robin mým štěstím stal se v životě. I Vám přeji milé prožitky v životě.
Blanka Lazarová
30.9.2021 11:44
Robine, tys mě dostal, i slzička mi ukápla. Pro zvířátka mám velkou slabost. Přeji hodně krásných zážitků s paničkou i ostatními " člověky "
Eva Krausová
26.8.2021 17:20
Margito, není zač. A když už možná budete v Mostě, můžete navštívit třeba i přesunutý kostel, či nedaleko od něj jezero Most. Hezké dny přeji.
Margita Melegova
26.8.2021 14:30
Dekuji, moc nas to potesilo, manzel navrhuje vypravu do Mostu, asi se vypravime, na taxi se drobne najdou dekuji za radu.
Eva Krausová
26.8.2021 11:55
Margito, vložila jsem nejen pro Vás video zde na "Íčku" Z hradu Hněvín pohled na Most. Když jste se na Hněvín nedostala.
Eva Krausová
26.8.2021 08:37
Margito, na Hněvíně jsem byla jak s Meginkou nejednou, tak i s Robinem i s kamarádkou Jarkou. Vyšlapat se to dá, ač je to strmý kopec, prostě jde člověk pomalu. Nebo, kdo nemůže chodit a nemá auto, tak tam může jet taxíkem. Stojí to za to. Nejen pro ten výhled, jsou tam i lavičky pro odpočinek, občerstvení. A my to chodíme pěšky od domu tam i zpět, a to je docela dálka. Ale chůze je zdravá a potřebná. A máte pravdu vilky pod ním jsou zajímavé, jednu jsem zveřejnila ve fotu dne nedávno a napsala zde o nich i článek.
Margita Melegova
26.8.2021 08:25
Uzivejte si toulani na Hnevine, tam jsem nevyslapala, spise jsem obdivovala krasne vilky pod nim.
Eva Krausová
25.8.2021 21:27
Marcelko, lépe bych to nevyjádřila. Já zas fandím lidem, jako jste Vy s tímto názorem na vztah ke zvířatům a k seniorům. Děkuji. Eva
Marcela Pivcová
25.8.2021 18:49
Fandím všem, kteří mají doma nějakého zvířecího miláčka a opravdu s láskou se o něho starají. Fandím všem, kteří si vezmou pejska nebo kočku z útulku a nehledí na to, je-li zvířátko mladé a pohledné, ale oblíbí si je podle jeho chování. Přeji všem, kteří si osvojí opuštěné nebo nechtěné zvíře a věří, že jim brzy nahradí zvířecího miláčka, o kterého přišli. A stejně tak přeji i těm, kteří si z nějakého vážného důvodu nemohou zvířecího kamaráda dopřát doma, a tak třeba pomáhají s péčí v útulku nebo s péčí o mazlíčky seniorů, aby i oni zažili se svými svěřenci plno hezkých chvil.
Eva Krausová
25.8.2021 08:42
Jitko, Robin je malý rošťák, báječnou paničkou se snažím být. Alenko ano, zvířátko je oboustranná láska. Jane máte pravdu, jsou s pejsky i chvíle, kdy vážně onemocní a je třeba poznat včas tu chvíli nechat je odejít a nenechat je trápit v době, kdy už není naděje na uzdravení. Jsou bohužel i lidé, kteří toto nepochopí včas, pejskovi tak vůbec neulehčují odejít zavčasu, jsou to lidé sobečtí, kteří ve skutečnosti myslí více na sebe, než na pejska...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA