Foto: Marcela Pivcová
A neznáš to u nás doma... aneb Včera na Šumavě
18. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
19.8.2021 13:50
Zuzko, díky za vyprávění i fotky. To je dobře, že jste si se sestrou užily takový krásný výlet. My ostatní s vámi, prostřednictvím článku a fotek.
Naděžda Špásová
19.8.2021 13:43
Zuzanko, takový výlet potěší a zvedne náladu, viď. To bylo moc dobře, že jste si obě vyjely. Já už přemýšlím, kam se podíváme příští týden. Pozdravuj Marcelu a kočičky. :-)
Eva Mužíková
19.8.2021 11:49
Ráda jsem se podívala, z fotek jsem se radovala. Snad i já svůj zadek zvednu, s Hankou R. tu krásu shlédnu.
Helenka Vambleki
19.8.2021 10:42
Zuzko, těch přátel se i s Marcelou držte, ať s nimi poznáte ještě mnohá místa naší krásné zemičky!!!
Anna Potůčková
19.8.2021 08:30
Zuzko, určitě to bl skvělý výlet. Já byla v kraji Šumavy jen v Českém Krumlově, kde mám blízkou rodinu. Kvůli psům jsme tam ale už dlouho nebyli, jednou za 2 roky k nám jezdí
neteř.
Marie Ženatová
19.8.2021 05:47
Milá Zuzanko moc děkuji za milý článek a fotečky - připomenula jsem si svoji první letošní cestu na krásnou Šumavu...
Marie Novotná
19.8.2021 05:23
Věřím ,že to je krásný pocit . Přeji hodně takových výletů a chvil. V těchto místech jsem byla ale už před mnoha lety. Šumava je nádherná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA