Foto: autorka
Moje aktivní léto - Výlet na zámek Žirovnice
18. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
19.8.2021 12:27
Danielo,není to nic neobvyklého,jezdíme často spolu. Ráno jsem byla v práci a chtěla jsem vidět tu krásu a možná Jarku překvapit.
Alena Tollarová
18.8.2021 21:58
Zámek je určitě hezký a s květinovou výzdobou mu to sluší ještě víc. Měla jsi krásný výlet.
Dana Puchalská
18.8.2021 16:26
Zámek je opravdu krásný. Nikdy jsem tam nebyla. A tak jsem ráda,že jsem si aspoň kousek mohla prohlédnout tímto způsobem.
Jaroslava Handlová
18.8.2021 12:58
Maruško, hezké! Ve stejný den, na stejném místě, jen každá v jiném čase. Ráda jsem se podívala na Tvoje dílo, které bylo publikováno náhodou jako to moje - rovněž dnes - jen s jiným názvem, a to Zahrada Vysočiny, Žirovnice. U kterých mečíků se sejdeme příště? :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA