Se štengrováním na věčné časy!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

Se štengrováním na věčné časy!

15. 8. 2021

Popíjíme desítku Gambrinus a kamarád Otakar vypráví sen. Zdálo se mu, že chce darovat svý tělo na vědecko výzkumné účely a šel se na to zeptat na magistrát. Tam mu ale řekli, že jako dědek a kuřák se může darovat jen do řeznictví.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Moc jsem se pobavila a fandím vám. Taky ráda štengruju, ale je to jen slabý odvar toho vašeho.
Dagmar Sonnevendová
Darování těla vědě se stále dá zařídit. Já například o tom mám smlouvu s Karlovou univerzitou v Praze. Jednu kopii smlouvy mám já jednu moje obvodní lékařka a jedna je na Karlově univerzitě fakultě medicíny.
Daniela Řeřichová
Bravo, díky za další vtipný fejeton. Kdysi se takto štengrovali v Divadle na Vinohradech V. Brodský s J. Bláhou. Znám sice hodně žen, které si umí udělat legraci ze sebe, ale štengrování je asi opravdu výsada mužů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%