Foto: autorka
Obrázky z cest - Šumava
17. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.8.2021 16:41
Krásné,v duchu jsem cestovala s vámi po místech, která jsou úžasná. Dodávám pátou * , asi při posunu mobilem.
Jaroslava Handlová
18.8.2021 11:57
Blanko, jsem Ti vděčná za tu krásnou procházku. To všechno jsou místa, která se mi nezapomenutelně zapsala do paměti od prvního výletu tam (a pak jich ještě bylo :-) Máš překrásné fotky.
Alena Tollarová
17.8.2021 22:32
Na některých místech jsem byla, na některých ne. Zavzpomínala jsem si s Tvými fotkami. Měli jste krásnou dovolenou.
Zuzana Pivcová
17.8.2021 20:04
Otevřela jsem portál a vidím šumavská místa, odkud jsme se před chvílí se známými vrátili do Týna. Byla dost zima, ale moc krásně. Jsem vděčná za takový výlet. Díky za pěkný portálový výlet. :-D
Jana Šenbergerová
17.8.2021 18:46
Hezké je to, hezké, v zemi české. Byla jsem jen v Telči, Českých Budějovicích a na Hluboké, i když mě lákala také řeka Vydra.
Marie Měchurová
17.8.2021 18:00
Šumavu máme prochozenou křížem krážem. Ráda jsem si tyto zážitky připomněla u Tvých parádních fotek.
Daniela Řeřichová
17.8.2021 16:07
Blanko, nádhera, díky, také jsem zavzpomínala. Šumava je krásná v každé roční době.
Alena Vávrová
17.8.2021 14:43
P a r á d a ! Tedy zavzpomínala jsem si hóódně, ale zrovna Prachatice, Vimperk a Ž. Ruda mne minuly. Dík za výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA