Moje léto
M. Richterová

Moje léto

16. 8. 2021
Můj příběh Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Hani, i tak pěkná úroda, gratuluji, proč jen jedno rajče? Aspoń deset by to chtělo:-)
Hana Rypáčková
Moc hezké. Taky svou zahradu miluji a ona mi dává své plody . Moře jahod a rybízu.Ale letní jablka byla víc na zemi než k užitku, broskví byl jen 8, blumy žluté zavařeny a zamraženy, blumy modré už jen na koláč a rozdány . Zrají jablka a padají červavé, ostružiny prodávám, réva bude do 14 dní ( ale vosy), cukety a jedno rajče plodí..Každým rokem si slibuji, že nebudu otrok zahrady . Neprší a jsem.
Marie Ženatová
Díky za milý článek, jste velmi pilná*. I já dříve jsem bývala moc pilná, zavařovala jsem třeba i 150 litrů třešní - napřed jsme celkem nic jiného neměli, ale na podzim i mnoho sklenic hrušek s jeřabinami. Měli jsme i veliký skleník, takže také bylo mnoho, velmi mnoho pětilitrových sklenic čalamády - naše veliká rodina to všechno spotřebovala. Měla jsem i spousty nadělané marmelády a džemů. Dnes už jsou to hlavně džemy - převážně džemy, protože mi připadá, že dají nejméně práce. A také hodně suším jablíčka, někdy i švestky...
Miloslava Richterová
Děkuji, přeji, ať se Vám daří :-)
Soňa Prachfeldová
Pilný zahrádkář má pořád co dělat a zejména v období sklizně. Je radost se na vaše výsledky podívat. Už jsem ubrala z kompostování, dost mrazík čerstvé ovoce. Zahrada je také mojí láskou.
Miloslava Richterová
Pro EK .. to je moc pěkné, přeji Vám to, je to paráda a bude ještě větší ve dnech, kdy se nikam nespěchá. Hodně zdraví, sil, radosti a úspěchů v péči o zahrádku :-)
Eva Kopecká
Jako dítě jsem trávila léto v domečku prvních prarodičů. A jako dospělá jezdím na prázdniny sama k sobě, do domečku po prarodičích druhých. Ráda se hrabu v zahrádce, jsem ráda za každý letní den, strávený tady. Čas oponou trhnul.... dávno mi není ... náct. Už dlouho mi je ...sát. V zimě vzpomínám v teple paneláku, co dělá moje chaloupka a zahrada. A těším se na další léto. To příští bude takové premiérové i jubilejní zároveň. Bude to moje pětatřicáté tady a první, kdy si sem budu moct jezdit, jak budu chtít. Padne totiž limit volných a pracovních dnů. Ty dny budou všechny volné. Ojojoj. Kéž by byla člověku dána patřičná dávka zdraví a síly, aby na tom světě zahradničil pokud možno co nejdéle.
Miloslava Richterová
Děkuji, přeji všem ještě pěkné léto, ať počasí vydrží, a zahrádkářům dobrou úrodu :-)
Martina Růžičková
Krásný pohled na kouzelné květy i na řady sklenic se (zjevně s láskou) zavařenými plody :-).
Jitka Mošovská
Ze zahrady a výpěstků je radost. Ať se Vám daří.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%