Fotografie: J. Zelenka a Věra Ježková
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ X
15. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
18.8.2021 21:10
Přeji vám oběma hodně nápadů a radosti z tvorby. A těším se na další porci čtení.
Dalibor Polanský
16.8.2021 17:48
Píšu jen z okamžitého nápadu, nebo popudu. A souhlasím s tím, že si můza bere občas dovolenou a to čím dál tím častěji. :) Takže přeji krátké dovolené.
Soňa Prachfeldová
16.8.2021 00:18
Ten vnitřní neklid je dobrý motor pro další psaní a psaní je něco jako droga. Vypsat se, pomáhá, proto i deníky . A když se píší odborné státě, tak to už je profesní znalost. Obojí přináší autorům uspokojení a to je i smysl tohoto počínání.
Alena Vávrová
15.8.2021 22:44
Také se mi to vaše souznění moc líbí. Věrko, též jsem se něco napsala na stroji s azbukou!
Jan Zelenka
15.8.2021 19:55
Milé dámy, děkuji za vaše příjemné komentáře. Určitě se ještě něco zrodí. Bohužel, občas si múza bere dovolenou, takže zase za čas.
Anna Potůčková
15.8.2021 18:34
Ještě že je Íčko a našli jste se. Vznikají krásné články, krásná poezie a pak i společné výlety nebo výšlapy Vám vyplní čas.
Jana Šenbergerová
15.8.2021 14:42
Myslím, že je moc dobře, že jste se vy dva nakonec našli. Ve dvou se to vždycky lépe táhne, bez ohledu na to v jaké oblasti. Čtení a psaní patří k činnostem, které mě vždycky bavily, proto vašemu tvůrčímu neklidu i potřebě klidu k následné tvorbě docela rozumím. Ať se vám daří každému zvlášť i společně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA