Moje aktivní léto: Na Pernštejně a ve vrchnostenských zahradách
Foto: Jaroslava Handlová (se souhlasem zveřejněných)

Moje aktivní léto: Na Pernštejně a ve vrchnostenských zahradách

13. 8. 2021

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o zážitky z výletu na hrad Pernštejn a nově zrekonstruované přilehlé vrchnostenské zahrady. Ty se letos poprvé staly dějištěm Hradozámecké noci.

cestování Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Pernštejn je nádherný hrad. Díky za bezva fotoreportáž ze zajímavé akce :-).
Jaroslava Handlová
Ještě děkuji Evě a Aleně i případným budoucím čtenářům článku.
Eva Mužíková
Jarko, Tvé články nikdy nezklamou. Nádherné fotky s popiskami jsou již v Tvém případě samozřejmostí.
Alena Velková
Musel to být opravdu krásný den :-)
Jaroslava Handlová
Děkuji za vaše další ohlasy. Přiznám se, že jsem ráda těm různým vylepšením a dobrým pokusům o zatraktivnění památek. Letos si Česko opravdu užívám důsledně. Aleno T., opravdu se vyplatí vícedenní výlet, je co obdivovat i v okolí.
Soňa Prachfeldová
Moc krásná slavnost i fotky.Jsem ráda, že letošní léto je přece jen lepší a milosrdnější k cestování a zážitkům, nežli loňské.
Marie Ženatová
Díky za hezký článek. Nedvědici i Pernštejn jsem poznala už dřív, fotečky mi všechno přiblížily - ale píši také jako pan Jan Z. - takovou parádu jsem tam bohužel nezažila...
Naděžda Špásová
Na Pernštejně jsme byli, když jsme jezdili na Vysočinu. Máš moc hezké fotky. :-)
Alena Tollarová
Hned po přečtení článku jsem si Pernštejn zadala do mapy. Od nás 240 km, to je na jednodenní výlet opravdu daleko. Ale hrad je nádherný a pozvánka lákavá. Proto se mi líbí i to, že jsi přidala tip na hezké ubytování.
Jan Zelenka
Perfektní, čisté fotky! na Pernštejně jsem byl několikrát, ale takovou parádu jsem tam nezažil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%