FOTO: autorka
Moje léto 2021- Výšlap ke třem křížům
10. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
10.8.2021 22:13
Jedním slovem nádhera! Na této straně nahoře jsem nikdy nebyla, jen jsem na ta místa nábožně koukala z vlaku, nebo z auta. Jen díky tobě jsem něco viděla z rozhledny Radejčín a z několika labských vyhlídek.
Naděžda Špásová
10.8.2021 19:39
Tak tam se chystáme už hodně dlouho, vždycky, když jedeme okolo. Hezký výlet, nikdy bych tam nešla sama.
Dana Divišová
10.8.2021 18:30
Mám ráda tento kraj, tedy přesně podle Labe od Roudnice až po Hřensko...vždy vyjíždíme z Kralup vlakem . Letos už máme za sebou Radobýl, Střekov, Kámen, Vanovský vodopád s překrásnou vyhlídkou, Tiské stěny, Dolský mlýn , o víkendu Jedlovou horu a Tolštejn. Okolí Hřenska máme prochozené křížem krážem . Je to balzám na duši.
Zuzana Pivcová
10.8.2021 18:05
Jen cestuj, cestovatelko. To asi nejsou ty tři kříže, o kterých se zpívalo v písničce Jen tři kříže z bílýho kamení? :-D
Elena Valeriánová
10.8.2021 16:41
Chodíš vaším krásným krajem s očima, ale i srdcem otevřeným, proto jsou tvá vyprávění a fotoreportáže kouzelně poutavé. Co ty už jsi všechno pro nás objevila, zas a znova, neúnavně. Děkuji.
Daniela Řeřichová
10.8.2021 15:40
Alenko, na tvé místopisné reportáže se vždy moc těším. Kouzelný kraj, kouzelné fotografie, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA