FOTO: Soňa Prachfeldová
Letní přemítání o životě
2. 8. 2021Chodíte rádi do přírody? Myslím, že asi všichni. Příroda léčí, někdo také říká, jdu si vyčistit hlavu do přírody, potřebuji být chvíli sám, někdo stromy objímá, někdo čeká na ten správný fotografický okamžik, někdo obdivuje luční květiny, někdo u zurčícího potůčku se pohrouží do ticha.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
6.8.2021 01:32
Soňo, je krásné, že můžeme vnímat kouzlo přírody a těšit se z jejích proměn. Baví mě Tvoje moudrá slova i nádherné fotky.
Anna Potůčková
4.8.2021 08:55
Soni velmi moc hezký článek a také fotografie. Příroda je rájem na zemi, v přírodě nabíráme nové síly a je třeba ji chránit a o ni pečovat. Zatím ale ji spíše zneužíváme a nechováme se k ní, jak by si zasloužila.
Alena Tollarová
3.8.2021 14:01
Jak já Ti rozumím, až na ty psí holky to mám úplně stejné. S pokorou se tiše toulám a ztrácím v náruči přírody a ochotně poklekám - kvítky v trávě si to zaslouží. Krásné vyznání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA