Kemp Řevnice - místo setkání Íčkařů
Setkání Íčkařů: Řevnice 21.-24. září 2021
26. 7. 2021Výlety, geologická exkurze, prohlídka hradu Karlštejn, seznámení s novými Íčkaři, ale i oslava desetiletého výročí. To jsou hlavní body programu setkání příznivců portálu i60 v Kempu Řevnice, které se uskuteční ve dnech 21.- 24. září 2021.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
8.9.2021 18:55
Přihlašuji se na 1 ( možná 2 noci). Přijedu až ve středu kolem 18.00 hod. A půjdu ráda na geologickou prohlídku. Jsem domluvená s Jarkou Handlovou, že mě vezmou na bidylko.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.9.2021 17:23
Mám zajištěné a uhrazené ubytování na dvě noci od 21.-23.9.2021.Ráda s v těchto dnech zúčastním společných akcí.
Libuše Křapová
7.9.2021 09:22
Ahoj, lidi :-) teď před chvílí jsem potvrdila u J.R. náš pobyt v Řevnici. Moc se na vás všechny těším :-)
Jitka Hašková
1.9.2021 09:33
Bohužel jsem se musela odhlásit kvůli svému zažívání. Byla bych ráda, kdyby se přihlásila jedna žena místo mě do chatičky č. 5 s Olgou a Hankou Pol.
Alena Tollarová
25.8.2021 20:48
Tollarovi 2x Karlštejn, s tím, že pojedeme autem a bude tak možnost přepravy 2-3 lidí s námi.
Hana Rypáčková
25.8.2021 08:56
Přihlašuji se na geologickou prohlídku okolí Karlštejna, bydlet nebudu, ale dojíždět na setkání..
Květuše Pinkasová
18.8.2021 09:35
Dobrý den, děkuji a my rádi souhlasíme. Nevěděla jsem jak na to! Děkuji moc a přeji Vám a redakci hezký den.
Jan Raška
17.8.2021 10:33
Dobrý den, paní Pinkasová, můžete být s manželem v chatce, která je oddělena na dvě části po dvou lůžkách, v jedné části budou Tollarovi. Teď jsem do tabulky psal všechna přihlášení a vychází ubytování takto: Chatka Dvokák - Tollarovi/Pinkasovi, Chatka 1 - Handlová, Heulerová, Soukupová. Chatka 2 - Prachfeldová 2x, Červenkovi, Chatka 3 - Práglovi, Samcovi (těmto dvěma dvojícím můžeme nabídnout i maringotku, kde jsou dvě manželské postele v každém z rohů), Chatka 4 - Seitlová, Čípová, Murasová, Grabiecová, Chatka 5 - Hašková, Štolbová, Polednová, Chatka 6 - Potůčková, Zakopalová, Měchurovi. Maringotka - Libuše Křapová 2x (zatím není 100 %). Prosím o kontrolu, zda je to takto v pořádku, zda jsem na někoho nezapomněl. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA