A padá a padá
10. 12. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
11.2.2015 20:11
Paní Jano, nemohu říci, že mě těší, když padá, ale rozhodně se těším, až přestane. Mám zimu nejraději za oknem nebo na fotkách.
Dana Kolářová
19.12.2014 16:35
Paní Evo a Marie, na krajinu pokrytou sněhovou peřinou se nejraději dívám za okny, ale uznávám, že je to moc hezký pohled.
Jana Šenbergerová
11.12.2014 22:50
Do konce roku mě vždy těší, když padá. Po Novém roce už se těším, až přestane.
Marie Magdalena Klosová
10.12.2014 21:12
Když sníh křupe pod nohama a z nebes padají pomalu vločky,je to nádhera!Ale nesmí to trvat dlouho !!!!
Eva Mužíková
10.12.2014 18:31
KDYŽ SE ZIMĚ ZADAŘÍ, dívám se z okna na louky za domem, kde město upravuje malou rolbou běžecké tratě. Hemžení sportovních nadšenců vydržím z tepla domova sledovat dlouhé chvíle. A když se na oblohu vyhoupne sluníčko a všude je rázem spousta sněhových jiskřiček, je to jako tolik potřebné pohlazení na duši.
Dana Kolářová
11.12.2012 14:40
Alenko, děkuji. Ano, s příměřím souhlasím, protože ačkoliv padá a padá, v lese je nádherně.
Alena Vávrová
10.12.2012 22:14
Dani, přeju, aby záda přestala zlobit. Nastalo nám odklízení sněhu, viď? Proti zimě stejně není odvolání, tak je lepší s ní uzavřít příměří a pokud nám k tomu dá příležitost, snažit se vnímat to hezčí z ní. Napsalas to moc hezky.
Dana Kolářová
10.12.2012 20:12
Děkuji vám za komentáře. Zdání klame. Nemám zimu ráda a k napsanému mě inspirovala právě ta bolavá záda.
Jiří Libánský
10.12.2012 16:29
Mám rád sníh. Když si přečtu tento článek, mám zasněženou zimu ještě raději.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA