FEJETON: Hrajte LZVSLH, není to hřích!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Hrajte LZVSLH, není to hřích!

25. 7. 2021

Lež má krátký nohy, kdo lže ten krade a do pekla se hrabe, každej lhář ztratí tvář a tak dál, lhát se prostě nemá, to vám řekne každej, o tom není třeba diskutovat a šmytec! Ale přece jen…

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(4.6 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Mě by těžko kdo nachytal na podobné blbiny, a já zase nemám touhu někoho oblbovat,ač by mi to žádnou velkou práci nedalo. Některé podobné recese hraničí až s týráním,do toho bych nešla.
Irena Mertová
No nevím, jestli se najdou takoví, kteří jsou rádi "za blbce", i když se nakonec smějí s ostatními - co jim taky zbývá. Já pro to moc nejsem. Možná v partě, kde mají všichni smysl pro tento druh legrace, se to snese.
Dana Puchalská
Super,super,super ... Bavím se a chechtám. A to mám ráda. Vzpomněla jsem si na jednu historku z cca roku 1983. Namluvili jsme jedné dost naivní kolegyni, že mají v obchodě jablka, které sem posílá fotbalista Maradona. Měli jsme nějakou malinkou nálepku s jeho jménem, splašili jsme jí od kamaráda z časáku o fotbalistech. A ona obíhala všechny 3 zelináře v okolí a chtěla právě tyhle jablka.
Daniela Řeřichová
Za mne jednička s hodně hvězdičkami. Mám váš humor ráda.
Helenka Vambleki
Já jsem pro každou srandu. Jen udržet opratě, aby lež někomu neublížila či nezpůsobila celoživotní trauma :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%