Foto: autorka
Na Ralsko po dvaceti letech - fotoreportáž z výstupu
26. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
28.7.2021 23:09
Není malých cílů a každý pokořený cíl se počítá. Ten pocit *zvládli jsme to* určitě stojí za zrychlený dech, propocené triko a bolavé nohy. Děkuji Martino, že jste nás vzala sebou.
František Matoušek
28.7.2021 15:15
Fajn, už tam nemusím. Díky za pěkný popis výstupu i fotky. Pohled na Ralsko mě vždycky lákal, to když jsme jeli autem z Mimoně směr Jablonné v Podještědí ( v nedalekých Žibřidicích mají přátelé chalupu).
Naděžda Špásová
28.7.2021 12:34
No krpál je to úctyhodný, asi bych měla trochu problém se tam nahoru dostat. Fotky jsou moc pěkné, hlavně ten výhled do krajiny. :-)
Soňa Prachfeldová
27.7.2021 07:03
Moc hezké. Ty kopce a nahoře zříceniny a báječný rozhled. To je silný popud škrábat se nahoru a objevovat opét krásné výhledy. Díky za výlet.
Jitka Hašková
27.7.2021 06:49
Děkuji za umožnění virtuálního výstupu na Ralsko. Bývám někdy u přátel ve Stráži pod Ralskem a několikrát jsem se zmínila, že bych se ráda nahoru podívala. Jim se tam moc nechtělo, že je to strašný krpál. Teď vidím, že už bych to nezvládla. Jsem ráda, že jsem to mohla takto vidět.
Martina Růžičková
26.7.2021 20:16
Moc se mi líbí jednotka obtížnosti výstupu = 1 Ralsko. Paní Jano, když dovolíte, převezmu tuto měrnou jednotku od vaší kamarádky také :-).
Martina Růžičková
26.7.2021 20:11
Moc vám všem děkuji. Krajinu mezi Ralskem a Ještědem máme moc rádi. Máme tam toho hodně prochozeno a i projeto na kole (poslední rok už na elektrokolech, protože jinak bych to už nedala). Takže mohu odpovědět, že znám Děvín, Stohánek, rybník v Chrastné, průrvu Ploučnice v Novinách, u vodopádu na Ploučnici jsem potkala ledňáčka... Jen Stříbrník mi chybí. Stále je, co nového objevovat :-).
Jana Šenbergerová
26.7.2021 20:10
1 Ralsko = jednotka obtížnosti výstupu, kterou si stanovila moje turistická kamarádka. Prochodily jsme spolu kus Českého středohoří, ale tam jsem se s ní už nedostala. Děkuji, že jste mi alespoň virtuálně umožnila "vystoupit" tam na její počest.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA