autorka
Z deníku hlídací babičky - v Labyrintu
26. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
2.12.2021 16:29
Moc hezký článek, který jsem v létě, v tom mém hlídacím blázinci přehlédla...Vlaďko, vnuk na rozhledně mi připomněl mého muže na rozhledně - viz článek Svádění...jinak na štípance je skvělý levandulový olejíček buď jako levandule samotná nebo může být i v kombinaci s tea tree...štípance splasknou a téměř nesvědí.
Soňa Prachfeldová
27.7.2021 07:08
Je vidno, že babička s dědou mají moc rádi svá vnoučata a děti budou na tak skvęlé hlídání dlouho vzpomínat.
Dana Puchalská
26.7.2021 20:50
Vlaďko,kdybych zase byla dítě,tak bych si s Tebou výskala. Fakt. Taková výstava musela být super. A i na tu rozhlednu bych šla tuze ráda. Děkuju za další milé vyprávění.
Anna Potůčková
26.7.2021 17:26
Správná babička, která má skvělá vnoučata - krásný a velmi čtivý článek.
Zuzana Pivcová
26.7.2021 15:05
Jako obvykle jsem četla se zaujetím. Bojím se zakousnutých klíšťat, a proto chodím do lesa minimálně. Předloni jsem po srazu v Kořenově zjistila, že mám zarudlou bulku na pravé paži. Nechtěli mě vzít nikam na kožní, nakonec jsem skončila na chirurgii. Nejspíš to také bylo štípnutí.
Eva Mužíková
26.7.2021 14:22
Tak jsem si Tě představila na vršku rozhledy, přemýšlející jestli toho klučíka sneseš, nebo přivoláš na pomoc dědu. Vnučka to vyřešila...Hezké vyprávění, mohlo by být i víc foteček.
Daniela Řeřichová
26.7.2021 12:19
Akční babička, akční vnoučata. Vlaďko, moc hezký deníček, vidím vše naprosto živě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA