FOTO: Alena Tollarová
Moje léto 2021 - Výšlap na Házmburk
21. 7. 2021Řečeno ústy klasika - tento způsob léta zdá se být poněkud podivným. Malý deštíček se střídá s pořádným deštěm, mezitím sem tam sluníčko. Jenže jak poznat, kdy se vydat na výlet bez toho, aby člověk zmokl?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
23.7.2021 08:30
Jako vždy jste nám svůj výlet poutavě popsala a parádně nafotila. Díky :-)
Jan Zelenka
21.7.2021 23:08
Moc pěkná cesta. Na Hazmburku jsem byl několikrát. Dříve mu říkali i Hanžburek. Dnes bych tam už nevylezl. Nemám tak dobré nohy, jako ty. No, a Třebenice - otcovo rodiště, znám až moc dobře. Nedávno jsme si tam s Věrkou dávali na náměstí kafe.
Elena Valeriánová
21.7.2021 20:02
Tobě právem náleží titul: Poutník íčka. Co už ty ses pro nás našlapala kilometrů a o vše se s námi podělila. Jen mě mrzí, že nešlapu s tebou. Pěkné průvodcovské slovo k pěkným foto dokumentům.
Eva Mužíková
21.7.2021 19:51
To se Ti to vyšlapovalo, když jsi měla zpěváčkův doprovod.. Jako vždy moc povedené fotky i článek..
Jitka Hašková
21.7.2021 19:49
Aleno, krásný výlet. I když ti na věži pršelo, přesto jsi nafotila hodně krásných výhledů i bez ní. Díky.
Marie Novotná
21.7.2021 19:32
Máš můj obdiv. Vyzkoušela jsem si výstup cestou i necestou-prostě zkratkou.Poslední část už jen po čtyřech.Nevzdala jsem to ,ale bylo to ,, o život ". Hezky jsi to nafotila.
Jindra Hubačová
21.7.2021 18:51
Super výlet a krásné fotky ! Ali , jsi jako kamzík, máš můj obdiv. Děkuji . J.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA