Moje léto 2021 - Výšlap na Házmburk
FOTO: Alena Tollarová

Moje léto 2021 - Výšlap na Házmburk

21. 7. 2021

Řečeno ústy klasika - tento způsob léta zdá se být poněkud podivným. Malý deštíček se střídá s pořádným deštěm, mezitím sem tam sluníčko. Jenže jak poznat, kdy se vydat na výlet bez toho, aby člověk zmokl?

cestování fotografování Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
Zítra tam jedeme, potom na kamenná slunce a Peruc. Včera ukazovali v Klapým třešňovku , kterou návštěvují nezvaní návštěvníci, tak se tam případně mrknu a nechám se pozvat, jestli to bude po cestě. :-)
Alena Vávrová
Je to jedna nádhera a díky, jako bych tam byla. Tuhle cestu tedy vůbec neznám. A jak vidno, i tam nahoře už se nedá prolézt kromě vyhlídkové věže nic. Místo samo a celý ten kraj mě také moc bere za srdce. Dík za sdílené zážitky a krásné fotky.
Zuzana Pivcová
Je to krásná a od pohledu taková čistá krajina. Škoda, že jsem tudy jela před několika lety jen na motorce.
Naděžda Špásová
Na Hazmburku jsme před lety taky byli, dokonce máme fotky z věže. Letos už jsem to z Klapý vzdala.
Dana Puchalská
Álo, určitě víš,jak mám ráda všelijakou květenu i plevel. A nedalo mi to a proto jsem si vyhledala z květomluvy jednu větu. Čičorka pestrá- Sejdeme se za humny.
Dana Puchalská
Ahoj Álo,jsi prostě turistická nezmarka. A fotky,co mám psát jiného než n á d h e r a. Včera jsem v TV viděla o sadech v Třebenicích reportáž. Žiješ v krásném kraji .
Soňa Prachfeldová
Alenko promiň, listuji v mobilu a nechtěně naskočily **********. Tak tak, vše nám zpoplatňují, zdá se mi to dost. Pamatuji, kdy se nic neplatilo. Jedu zítra pro meruňky do Klapý a nevím, zda by malý zvládl výšlap, tak zřejmě raději projíme, třeba v Libochovicích. Máš ještě mladé nožky, dobře zvládáš km , za odměnu fotky našeho pěkného kraje.
Věra Ježková
Ali, prima výšlap. Píšeš hezky. :-)
Alena Velková
Letos jsme tam už také byli, jen jsme šli z toho parkoviště...jednou stranou tam a druhou zpět.
Daniela Řeřichová
Alenko, ty jsi nezmar. Ráda jsem se s tebou prošla aspoň virtuálně. Fotografie jako vždy na jedničku s hodně hvězdičkami.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%