Moje aktivní léto - Šumava
Foto: autorka

Moje aktivní léto - Šumava

21. 7. 2021
cestování Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Díky za krásnou prohlídku Šumavy. Byla jsem tam několikrát na dovolené, je tam krásně.
Marie Ženatová
Moji milí známí i méně známí - všem Vám ze srdce děkuji* za vaše dobrá slova
Martina Růžičková
Šumava je krásná. Ráda jsem si přečetla vaše vyprávění a prohlédla hezké fotky.
Naděžda Špásová
Hezké fotky, taky z Blatné vyjíždíme poznávat Šumavu. V Srní jsme byli vloni. Moc hezké fotky.
František Matoušek
Rád jsem se s Vámi prošel známými mě místy. Šumavu miluji, cestu kolem Vydry, Kvildu i Horskou Kvildu, pramen Vltavy, Knížecí pláně a jiná místa. Prima..
Marie Ženatová
Pro Alenku Š. Černá věž je skutečně obdivuhodná, bohužel až nahoře jsem nebyla... Komentovaná prohlídka barokní lékárny byla skutečně velmi výstižná*
Marie Ženatová
Pro Evičku M. Ano, řeka Vydra má skutečně výbornou kombinaci kamenů a prudkého vodního toku - ale já jsem bohužel nádherný kaňon této divoké řeky neviděla. Po zásahu včeličky předešlého dne do mého pravého palce nohy a následného otoku jsem neobula botasky a tak jsem musela mít jiný program. I když jsem viděla tuto řeku jinde, tak jsem bohužel neměla ve svém archivu tu správnou výstižnou fotečku...
Jan Zelenka
Hezké fotky. Většinu těch míst znám.
Soňa Prachfeldová
Šumava je nádherná a procestovali jste Maruško zajímavá místa. Ráda se tam vracím.
Alena Švancarová
Byla jste v Klatovech na Černé věži?Já kdysi vyběhla nahoru .Na konci jsou dřevěné schody a je z krz ně vidět dolů.Mě se točila hlava a bála jsem se po nich jít dolů.Nakonec mi přítel podal ruku a s jeho pomocí jsem schody sešla.Následující rok jsme v Klatovech byli znova,ale na Černou věž už jsem nešla.Lékárnu jsme si také prohlédli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%