FOTO: Alena Velková
Rodinný sjezd - Moje nezapomenutelné prázdniny
17. 7. 2021Nejraději mám, když se v létě neplánovaně sjede celá naše velká rodina na chalupě v jižních Čechách. Líbí se mi, když se tam objeví tolik členů rodiny, že se už do domu nevejdeme a musí se bydlet i ve stanech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
3.2.2022 08:47
Náhodou jsem na povídání narazila po delším čase a raduji se, že moje rodina není v takových bláznivých setkáních sama. A těch lidí i psů bylo o něco víc.....
Zdenka Soukupová
19.7.2021 16:37
Tak to je opravdu nezapomenutelné. Určitě to budete znovu probírat při každém rodinném setkání. Přeju další veselé příhody.
Soňa Prachfeldová
18.7.2021 22:23
Je to krásně vyčerpávající, když se sejde co nejvíc příbuzenstva a ještě k tomu zvířátka. To pak není nouze o legraci. Když jedu za rodinou brášky, vždy se sejdou všichni - děti, vnoučata, hlučno, jeden mluví přes druhého a popovidáme si v klidu, až se velká rodina rozejde. A stejně se na ten rumrajz každý rok těším.
Marie Měchurová
18.7.2021 21:20
Zrovna nás probíhá každoroční rodinné setkání. Jedna dcera s rodinu přijede z Děčína, druhá si vezme dovolenou a jsou u nás pečení, vaření. je nás dohromady 12 a máme se všichni rádi a to je dobře. Váš článek mě moc pobavil, jen tak dál.
Eva Mužíková
18.7.2021 18:55
Jen tak dál Aleno, umíte krásně vyprávět.. Také jsme se před lety setkávali na chalupě mé sestry. Na zážitky tam prožité se nedá zapomenout. Venku za domem byl suchý záchod s malým větracím okénkem za zády návštěvníka. Jednou večer za tmy, kdy se sestra odebrala " trůnit" jsem se potichu přikradla za ten záchůdek prostrčila ruku tím okýnkem a sáhla jí na hlavu.... hned před záchůdkem bylo maličké jezírko plné žabince.... proletěla ven takovou rychlostí, že nevybrala zatáčku a byla v něm.... těch slov co jsem dostala... ale chechtali jsme se tomu všichni ještě dlouho... Ještě že sestra byla pod noční košilí na ostro, jinak nevím, nevím...asi by nestačila gatě vytáhnout a ke všemu se přerazila...
Naděžda Špásová
18.7.2021 10:33
To musela být opravdu sranda, i když přiznám bez mučení, že kdyby se nám ztratil pejsek, byla bych značně histerická. Před lety jsem to zažila s naší první čivavou a bylo to na vesnici u otce. Byl pryč celou noc, našli jsme ho u domu těsně před odjezdem. Tak šťastná jsem nikdy nebyla. Máte to moc hezky napsané, škoda, že to není zdokumentované na fotkách, ale představivost to jistí. :-) ********
Dana Puchalská
17.7.2021 18:20
Aleno,chechtám se a bavím se. Článků s humorem není nikdy dost.. Dostal mně tatínek a silueta stromu. Takové zážitky píše život sám. :-)
Libuše Křapová
17.7.2021 17:59
Aleno, dobrý :-) Nás čeká rodinné setkání příští týden. Našeho Ferdu tam nebereme, ale jemu to nevadí. I doma vždycky vycítí naši slabou slabou chvilku, nosem si pootevře špatně zavřenou branku nebo se nenápadně promýkne přímo pod nohama - a je pryč. Naštěstí se ve svém věku toulá jen po naší ulici a tady jsou na pejsky zvyklí a jsou k nim tolerantní. Není zde toulavý sám a všechno jsou to vzájemní kamarádi do deseti kil.
Jaroslava Handlová
17.7.2021 17:02
Humorné zpracování a vyřešení vážného problému mě pobavilo. Podobných příběhů s dobrým koncem bych si tady přála více. Ať tamtamy vaší soudržné rodiny si předávají jen dobré a veselé zprávy.
Marcela Pivcová
17.7.2021 16:09
Úplně chápu obavy o zvířata, která v poněkud nezvyklém prostředí mohou utéci a být vystavena nebezpečí. Já každoročně o prázdninách na chalupě kontroluji zavřené dveře, okna a vůbec všechny cesty, kudy by mohly zmizet naše kočky. Stejně hlídám místa, kam by se mohly schovat. Několikrát nás svou schovávačkou také vylekaly, naštěstí byly jen dobře schované v chalupě v naší blízkosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA