Ivana Gottová: Nedokážu popsat svůj vděk všem lidem, kteří ho milovali, obdivovali a byli mu v těžkých chvílích, byť i jen na dálku, oporou
Ivana Gottová s knihou Má cesta za štěstím. FOTO: Lenka Hatašová

Ivana Gottová: Nedokážu popsat svůj vděk všem lidem, kteří ho milovali, obdivovali a byli mu v těžkých chvílích, byť i jen na dálku, oporou

13. 7. 2021

Byla Karlu Gottovi ze všech lidí nejblíž. Porodila mu dvě dcery a byla po jeho boku v časech dobrých i zlých. A to bezmála dvacet let.

Karel Gott osobnosti rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Však on se vrátí a pro změnu bude třeba slavným malířem. ♥ Hezký rozhovor.
Zuzana Pivcová
Snad proto, že je vysíláno hodně Gottových písní a různých pořadů, v nichž vystupoval, připadá mi také, jako by tu dosud byl. Vždyť o řadě starších umělců také neslyšíme dnes a denně.
Alena Švancarová
Evo já mívám ty samé pocity.
Eva Mužíková
Často se mi stane, že jeho odchodu nevěřím, jako by se mi to jen zdálo.
Marie 00000
Nenahraditelný člověk. Chybí všem ...
Elena Valeriánová
Autobiografie nejsou žánr, který bych měla ráda, ale Cestu za štěstím jsem si již objednala. Chtěla jsem si ji ráno koupit v Jeseníku, ale v knihkupectví ji neměli.
Soňa Prachfeldová
Vždy mě píchne u srdce ...
Alena Švancarová
Soni přesně to mám stejné.Jak slyším zpívat Gotta je mi to strašně líto,že už tady není.Skoro kvůli tomu smutnému pocitu jeho písničky ted neposlouchám.Vždy si přeji aby to nebyla pravda,že už není.Bohužel.Pořád slyším UŽ z hor zní zvon jak ho doprovázela při jeho pohřbu....Tvůj syn šel spát....Dnes by mu bylo 82 let.
Anna Potůčková
Moc děkuji za hezký rozhovor o Karlu Gottovi. Už jako malá holka jsem jej měla ráda a zůstalo to tak po celý můj dosavadní život. Myslím si, že je nenahraditelný, že takový zpěvák se už v naší zemi nenarodí. Jeho písničky tu zůstaly a zůstanou s námi.
Soňa Prachfeldová
Karel Gott byl a zůstává fenoménem. Dar od pána boha. Když slyším jeho hlas v éteru, vždy mě píchne u ? , jak to, že už není mezi námi. Paní Ivana prožila kus zázračného života po jeho boku a má dvě krásné dcery. Dékuji za tento článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%