Ivana Gottová: Nedokážu popsat svůj vděk všem lidem, kteří ho milovali, obdivovali a byli mu v těžkých chvílích, byť i jen na dálku, oporou
Ivana Gottová s knihou Má cesta za štěstím. FOTO: Lenka Hatašová

Ivana Gottová: Nedokážu popsat svůj vděk všem lidem, kteří ho milovali, obdivovali a byli mu v těžkých chvílích, byť i jen na dálku, oporou

13. 7. 2021

Byla Karlu Gottovi ze všech lidí nejblíž. Porodila mu dvě dcery a byla po jeho boku v časech dobrých i zlých. A to bezmála dvacet let.

Karel Gott osobnosti rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Kopecká
Mezi fanynky jsem nepatřila. Mám jiného celoživotního oblíbence, mezi jehož písničkami jsem se našla. Ale uznávala jsem ho jako něco jedinečného, bezkonkurenčního. Když seděl s panem Menšíkem v Křesle pro hosta, pustila jsem si to s tím, že diváky budou zajímat hlavně peníze a jak se ti dva hlavní protagonisté téhle otázce úspěšně vyhnou. Jen jsem zírala. O příjmech se mluvilo a to zcela přirozeně, byly to peníze zaslouženě vydřené a ani ten největší odpůrce nemohl na rozhovor říct cokoli negativního. To byla skutečně úroveň. Co se týče některých mladších manželek našich velice známých herců, skladatelů a dalších umělců , člověku zůstává někdy rozum stát. Jakmile se stanou vdovami, začnou těžit ze známého jména, uloví mladšího chlapa, plní stránky bulváru, taková manželka, která se do uměleckého světa dostala nedopatřením, dělá tomu známému jménu jen ostudu.
Hana Řezáčová
Moc pěkný rozhovor ... Kam má paměť sahá, tak vždy byl Karel Gott ... Mnoho se léty měnilo, přicházelo, odcházelo, ale on byl cosi trvalého, pilíř, který, zdálo se, že vydrží navždy ... Nebyla jsem žádná "skalní fanynka", nevršily se mi doma jeho desky, ale přesto, když odešel, bylo to - divné, jako by svět bez Goťáka měl být nadále jiný ... Knihu si určitě koupím.
Eva Kopecká
Jsou lidé, kteří jsou nás všech. Takových není mnoho. Smířit se s definitivním odchodem takových lidí není snadné. My tak nějak předpokládáme, že nám nemůžou odejít. A když to nestane, nemůžeme uvěřit. Pan Gott je v první linii mezi těmi, které národ miloval a uznával. A v jeho případě věřím, že vztah s mladší partnerkou, jeho manželkou, byl láskyplný a oboustranný. A takových také mnoho není. Jeho rodina na Bertramce zůstala opuštěná. Ale všechny tři měly to štěstí, že s ním strávily x let společně. Žít se musí dál. I když je to těžké, jsou na to tři....
Alena Švancarová
CHybí tady a je nenahraditelný. Zanechal nesmazatelnou stopu.
Elena Valeriánová
Děkuji za tento rozhovor, Karla Gotta jsem milovala jako malá holka a tak to zůstalo napořád.
Jitka Hašková
Jsem ráda, že tento rozhovor vyšel na íčku. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%