Foto: autorka
Moje aktivní léto - Návštěva levandulové farmy
14. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
14.7.2021 19:54
To musel být nádherný zážitek! A úžasná Pálava k tomu! Krásný program zájezdu. Když jste zmínila Klentnici, vzpomněla jsem si na úžasnou kávu ve zdejší kavárně Fara.
Věra Ježková
14.7.2021 19:42
Maruško, levanduli miluje dcera mého přítele. Byla by nadšena. Mně se taky líbí. :-)
Daniela Řeřichová
14.7.2021 18:07
Moc děkuji za poutavou exkurzi. Levandule mám jako podrost na záhonu růží, sušené svazky jsou hezkou ozdobou. U nás jsem levandulovou farmu zatím nenavštívila, určitě je to krásný zážitek.
Jana Vargová
14.7.2021 18:04
Díky za připomenutí levandulových polí v Provence, i když u nás na Moravě.
Alena Vávrová
14.7.2021 17:53
Také jsem milovnice levandule a na zahradě jí mám hodně. Mám ráda ručně dělané levandulové mýdlo a j. kosmetické výrobky.
Naděžda Špásová
14.7.2021 16:43
Levandule je moje nejoblíbenější rostlina, mám moc ráda její vůni, roste nám i na zahradě. Pole vypadá krásně.
Elena Valeriánová
14.7.2021 15:54
Moc pěkně napsané. Levandule je moje oblíbená bylina. Velice ráda bych navštívila nějakou levandulovou farmu. U nás na severu o žádné nevím, a!e poslední roky je vidět v každé zahradě nějaký keř levandule.
Martin Vrba
14.7.2021 14:35
Krásná exkurze – děkuji! Pokud vše bude dobře pokračovat (mé tajemství), tak mám v plánu pak na oslavu na zahradě založit levandulový záhon. Nyní si musím vystačit je s krásnou podobně voňavou písničkou https://www.youtube.com/watch?v=B_RGmW1eji4
Zuzana Pivcová
14.7.2021 13:58
Pro zájemce o takový výlet to musí být kouzelné, poznat na farmě, na co vše se dá levandule použít. Zajímalo by mě, jak je obecně levandule draá ve Francii, protože pokud je u nás nějaký "levandulový" obchod nebo třeba stánek na hrnčířských trzích v Berouně, je cena výrobků hodně vysoká.
Alena Tollarová
14.7.2021 13:18
Právě mám také za sebou návštěvy dvou levandulových farem tady u nás v okolí, v porovnání s touto jsou to ale trpaslíci a tak dlouhé řádky u nás nejsou, leda tak brambor. Jižní Morava vůni levandule určitě svědčí. Maruško, přiznám se, že jsem pod článkem hledala více fotografií právě z levandulové farmy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA