FOTO: Julie Vargová
Čím nechci v příštím životem být
12. 7. 2021Moje kolegyně Marika tvrdí, že tento svět nevidí poprvé. Je přesvědčena, že před svým narozením tady byla čtyřikrát. Zná prý nějaký klíč, podle kterého je možné zjistit, zda člověk už někdy v minulosti byl králíkem, nebo brontosaurem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
13.7.2021 08:39
Vším, čím budu, budu muset být, pokud možno ráda. Pokud bych si ale mohla vybrat, tak možná bych to znovu chtěla být já , poučená tímto životem současným. Jelikož ale nevím, jak bude ten svět vypadat a jestli se něm žít dá , tak raději zůstanu na nebesích, nebo ve vesmíru , nebo úplně někde jinde. Tam je prý život docela hezký.
Jiří Dostal
13.7.2021 05:05
:-) :-) Pěkné jako "Tulák po hvězdách" na Slepé dráze,... snad pocta Jacku Londonovi. :-) :-)
Jana Šenbergerová
12.7.2021 22:16
Líbí se mi váš smysl pro humor a čtivý příběh. Nicméně vím zcela jistě, že bych nechtěla být psem, protože by mi nechutnaly granule. A možná také proto, že nepochybuji o tom, že i já už tu mnohokrát byla a ještě budu. A kým budu, o tom rozhoduji já každou svou myšlenkou a činem v rámci vesmírné inteligence a jejích zákonů, které s našimi lidskými mají společné jen nás.
Soňa Prachfeldová
12.7.2021 20:01
Nevím, co jednou bude, vím, že je bolestné se rozloučit se vším, co človék miluje. S pokorou poděkuji mým milým , / láskám, rodině, přátelům pejskům i kočkám/ všem, kteří
nesmírně obohatili můj život a snad ...
Jan Zelenka
12.7.2021 19:55
Moc hezká úvaha. Kdysi mě pobavil rozhovor pánů Wericha a Horníčka. Možná ho budete znát. Nazýval se "Račte si řát." A pan Horníček tam mluví o svém minulém životě. Říká: "Já byl ten mouch co s... na obraz císaře pána. Werich oponuje: "Snad moucha, ne?" A Horníček odpovídá: "Mouch. Já byl vždycky on."
Martin Vrba
12.7.2021 18:40
Já myslím všechno jen ve srandě a až to bude někdy vážně, tak na to upozorním týden do předu. :)
Libuše Křapová
12.7.2021 16:18
Chtěla bych být u vás psem :-) Na tu facku nevěřím, je to něco podobného, jako když já zaháním toho svého výkřikem - nepleť se mi pod nohama nebo spadnu schválně na tebe :-) Martine V., že byste zrovna tohle povídání bral vážně? To snad ne!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA