FOTO: Hana Švejnohová
Na cestě s vlastní postelí
12. 7. 2021Cestování karavanem neboli bydlíkem je životní styl. Ale rozhodně nevyhovuje každému. Zatímco můj muž o něm snil od mládí, já, vyškolená stanováním s rodiči a bratrem na Rendlíčku, jsem tento způsob dovolené dlouho sveřepě odmítala, jakkoli kočování s vlastní postelí, sprchou a ledničkou má dnes nesrovnatelně vyšší úroveň.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
14.7.2021 19:04
Svůj nový bydlík mi představil bratr letos na jaře, Podle mne to nemá chybu, i když v našem manželství to nehrozí. Muž nerad cestuje jakýmkoliv způsobem a mě vyhovuje objížtět vnoučata se slevou 65plus.
Zdenka Soukupová
14.7.2021 13:02
Nikdy jsem v bydlíku necestovala (bydlík je hezké slovo, dosud jsem ho neznala), a ráda bych to někdy zkusila. Hanko, přeju vám mnoho šťavnatého ovoce na cestách.
Jana Šenbergerová
13.7.2021 19:32
Nic takového jsem nikdy nezažila, ale že to má něco do sebe, to jsem viděla o víkendu na Mistrovství České republiky Enduro open 2021. Bylo tam mnohem víc karavanů než motocyklů, kterých tam byla opravdu spousta. Přeji vám mnoho hezkých společných cest.
Helena Votíková
13.7.2021 18:15
Měli jsme obytný přívěs a mohu říct, že to byly moc krásné dovolené. Hlavně když pršelo, byl u nás klid. Naše děti to byl pytel blech a už se neozývalo: pozor, nedotýkej se stanu, kam jdeš, seď. Nechoďte ven, prší nemáme to kde usušit.... a tak dále. :-)
Alena Vávrová
12.7.2021 22:24
Moc prima, Haničko. Svého času jsem se moc ráda dívala na cestování Aleše Hámy v karavanu po vlastech českých.
Eva Mužíková
12.7.2021 19:44
Takové cestování by se mi moc líbilo. Kdysi dávno mne pozval kamarád žijící ve Francii na ranči, že se mnou projede v takovémto autě celou Francii..... Mělo to ale jednu " vadu na kráse", byla jsem vdaná!! Ach jo, bylo to těžké odolat.......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA