Foto: autorka
Dobrodruh na cestách 1. Ano-Ne?
11. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
15.7.2021 10:04
Helí, zpětně dočítám "Dobrodruha" a tohle byl začátek jak se říká za všechny prachy. Moc hezky si užij dovču. Pozdrav Vandě.
VANDA Blaškovič
12.7.2021 22:24
Jarko, docela dlouho jsme se neviděly, děkuji za pozdrav! Děvčata, zdravím a dobrou!
Jaroslava Handlová
11.7.2021 21:45
Umět si poradit v každé situaci - to je nepsanou povinností úspěšného cestovatele. Ty jsi ty počáteční zapeklitosti zvládla po svém - jak jinak, než výborně. Přeji Ti hezký pobyt, od teď už jen samé příjemné zážitky. Užívej si Jadranu a pozdravuj Vandu.
Alena Vávrová
11.7.2021 20:39
Helenko, ty jsi velezkušená cestovatelka, tebe nic nerozhodí, nezastaví! Užij si dovolenou podle svého gusta.
Martina Růžičková
11.7.2021 17:44
Tak to byla poněkud adrenalinová cesta. Přeji hezký pobyt u moře :-).
Zdenka Soukupová
11.7.2021 12:53
No, Helenko, palec nahoru, klobouk dolů. Mě by asi odrovnaly jen ty úvodní změny s jízdenkami, a to si myslím, že nejsem zrovna slabá povaha. Tak přeju krásný pobyt a těším se na další reportáž. ☺
Dana Puchalská
11.7.2021 11:59
Helčo ,cesta k Vandě opravdu nebyla jak z bedekru pro cestovatele. Ale spíš rébus,kam já svou hlavu i tělo složím , viď? Takže pozdravuj moře,Vandu a užívej holka jedna toulavá....
Anna Potůčková
11.7.2021 11:52
Moc hezká reportáž s trochou napětí, zda Helenka bude spát či stát :-) A do fotogaléri í určitě nakouknu
Jana Hošková
11.7.2021 10:25
Přidávám též svůj obdiv nad vaší odvahou...já jsem sice taky dobrodružná cestovatelka, ale teď už mírně zpohodlnělá a na takovou cestu bych se už asi nevypravila :-)) Hlavně, že konečný výsledek stál za to ! Chorvatsko máme též zcestované, vždycky jsem ho milovala a mám na něj krásné vzpomínky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA