Foto: autorka
Hon na fialovou
10. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
10.7.2021 15:32
Blanko, já jsem na tom asi stejně. Oblečení ve fialové nenosím,ale v přírodě se mi líbí. Teď mám na balkoně dvě opravdu veliké květiny které jsou fialové .
Eva Mužíková
10.7.2021 14:06
Blani, tak to Tě chválí, že jsi podpořila Elenin " počin", hezké fotky, nápadité.
Alena Vávrová
10.7.2021 13:57
Jo a zapomněla jsem - tu cukřenku s konývkou mám stejnou, jenže v zelené.
Alena Vávrová
10.7.2021 13:55
Fialovou barvu mám intuitivně odjakživa ráda, dokonce mi sluší taková ta "lila". Levanduli také miluji a mám ji na zahradě, kam se podívám a zjara zase spoustu lila botanic. krokusů. Taky mám ve sbírce fialové ametysty. A klidně budu za psychicky labilní :-)) . Ale už se o tu barvu pokoušet nemusím, tobě se to povedlo moc hezky a nápaditě.
Naděžda Špásová
10.7.2021 13:53
Fialová se mi líbí jen na levanduli, i když zase tak špatná barva to není.
Věra Ježková
10.7.2021 12:03
Fialová se mi docela líbí, ale nesmí jí být moc. Levanduli mám také ráda. Ivanka K. zveřejnila článek Hnus fialovej. Do komentáře jsem jí napsala mj., že podle Lüscherova barevného testu obliba fialové znamená lidi psychicky labilní. :-)
Daniela Řeřichová
10.7.2021 11:44
Blanko, gratuluji k úspěšnému honu. Fotografie jsou krásné. Fialová je mj. barvou očekávání v křesťanské liturgii. Teď jsem napočítala 11 druhů fialových kytiček na zahrádce. Louku bez fialové si neumím představit. Ale na oblečení ji nemusím.
Marie Měchurová
10.7.2021 11:08
Opět podařený příběh, tentokrát fialové barvy. V šatníku ji nemám ale na zahrádce ano. Fotky jsou super.
Alena Švancarová
10.7.2021 10:53
Levanduli mám ráda a fialová barva je slušivá,bych řekla.Ač k ní nemáme moc důvěru.
Zuzana Pivcová
10.7.2021 10:15
Vidím, že se najdou i pěkné fialové. Moc děkuji za hezké záběry a informace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA