Fotoreportáž: Žlutá k létu patří
Foto: Soňa Prachfeldová

Fotoreportáž: Žlutá k létu patří

9. 7. 2021
fotografování Moje barva
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Pěkně se to tu žlutí. Nejraději bych udělila 5 žlutých smajlíků. Tak aspoň černobílí. :-) :-) :-) :-) :-)
Dana Puchalská
Son'o, paráda.... Jsem ráda,že se opět objevil článek o barvách. :-) :-) žlutá je moc hezká barva... :-) :-) :-) vyloženě rozsvítí jak přírodu,tak i interiér.
Naděžda Špásová
Soni, žlutou mám taky ráda, obsahuje jí i můj šatník. Fotky jsou super, jako vždycky. Hezké léto tobě, Pepovi a tvé rodině. (◕ᴗ◕✿)
Zuzana Pivcová
Soňo, jsou to krásné fotky. Žlutá se mi moc líbí, trochu mě odrazuje pouze to, že v létě žluté oblečení dost přitahuje hmyz.
Jana Šenbergerová
No ano, na tu jsem málem zapomněla a přitom je to pro mě barva pohody a radosti, pokud není moc jedovatá. V šatníku ji nemívám, ale v přírodě ji miluji. A tvoje sluníčkové fotky, Soňo, mě vždycky pohladí a dobře naladí.
Elena Valeriánová
Žluté hlavičky podbělu ohlašují jaro, pampelišky to potvrdí a žluté růže, tak to už je léto. A jasné slunce když se klube taky září žlutou. Žlutá je barva veselá a proto ji mám ráda. Mám žlutou zimní bundu a kdysi dávno jsem měla krásné žluté šaty a slušely mi. Soni, děkuji, že ses přidala. Pěkné fotečky.
Marie Měchurová
Léto bez žluté, to by nebylo léto. Mám ráda žluté růže a upolin. V šatníku jí moc nemám. Hezké.!!
Věra Ježková
Hezký článek. Žluté kytky se mi moc líbí. Jinak žlutou barvu příliš nemusím. :-)
Libuše Křapová
Mám ráda takovou tu sytou, tmavou žlutou. A v přírodě pro mne žlutá znamená jaro :-) Díky za článek, Soňo :-)
Jana Vargová
Léto bez žluté barvy je nemyslitelné, proto díky za povídání i za fotky. Přidám připomínku na krásné obrazy Vincenta van Gogha.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%