Zpráva do chatu: dnes ráno je krásně! FOTO: Julie Vargová
Přispívám, abych nezakrněla
8. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
8.7.2021 20:01
Paní Vargová já bych se místo Vaší kamarádky Dity chtěla zeptat, zda Vy sama píšete komentáře k jiným článkům? Děkuji.
Vlasta Ledlová
8.7.2021 19:47
Moc pěkný článek. Myslím si, že nejen já, ale i ostatní, kteří na Íčku něco zveřejňují, chtějí, aby se jejich příspěvek (foto atd.) líbil a alespoň někoho oslovil. A ono se to děje. A jestli dostanu nejvíc hvězdiček nebo odpovědí a názorů v diskuzích, to není to nejdůležitější. Jak píšete, stále něco děláme, zkoušíme nové věci a bavíme se tím. A pokud se to líbí i někomu dalšímu, je to jenom příjemný bonus navíc.
Dana Puchalská
8.7.2021 19:44
I já se připojuji a děkuji za hezké zamyšlení. A jsem za něj skutečně ráda .
Zuzana Pivcová
8.7.2021 16:14
Portál je hodně různorodý. Bylo by velmi bláhové domnívat se, že vše je pro všechny. Pište, co vás baví, hledejte a čtěte, co vás baví. A svou velkorysost adresujte i ostatním. Máte-li potřebu upozornit na věci, které vám nesedí, uveďte to. Nezůstávejte však pouze u kritiky, dejte podnět, jak lépe. Vám, Julko, děkuji za Vaši činorodost.
Daniela Řeřichová
8.7.2021 15:10
Paní Vargová, ráda čtu vaše články, často v nich poznávám i své úvahy. Také vyznávám toleranci a nekonfliktnost. Nejsem pravidelným účastníkem diskusí, chatů a komentářů, ale přesto mám íčko ráda.
Jana Šenbergerová
8.7.2021 14:06
Pro paní Vargovou: Vaše články čtu ráda a tento pokládám za velmi povedený. Dík!
Pro paní Ditu: Všimněte si, že dnes nepopisuji žádný vlastní zážitek. Ale patřím k těm, kteří to dělají, a rádi. :-)
Jana Šenbergerová
8.7.2021 14:06
Pro paní Vargovou: Vaše články čtu ráda a tento pokládám za velmi povedený. Dík!
Pro paní Ditu: Všimněte si, že dnes nepopisuji žádný vlastní zážitek. Ale patřím k těm, kteří to dělají, a rádi. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA