Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Naděžda Špásová
9.7.2021 09:12
Jano, jsem ráda, že jsem to uhádla, dalo mi to ale zabrat. :-)
Jana Šenbergerová
8.7.2021 23:06
Děkuji, že jste to neprozradily a daly šanci lámat si hlavu i ostatním. Rozhodně jsem neměla v úmyslu někoho zkoušet jako ve škole, ale napadlo mě, že by to byla dobrá fotohádanka. Jak bylo naznačeno, jde o českého dokumentárního fotografa pana Jindřicha Štreita a tím moravským hradem je Sovinec. Eleno, byla jsem si jistá, že ty to budeš vědět a vůbec se nedivím, že ho mnozí neznají. Nikdo nemůže vědět všechno, ani znát všechny. Na hádanku kliklo přes 630 čtenářů a já děkuji všem, kteří mi o tom dali vědět. Těm, které pobavila, i těm které nebavila. Paní, která ho doprovázela, také neznám.
Irena Drob
8.7.2021 20:38
Je to poprvé, kdy mám poznat člověka z pohledu zezadu a přece jsem ho myslím poznala - pána, paní ne.
Libuše Křapová
8.7.2021 19:39
Já taky nevím :-) Doufám, že nám to Jana nakonec prozradí :-)
Elena Valeriánová
8.7.2021 19:32
Je to jen hra a já Janě děkuji.
Danka Rotyková
8.7.2021 16:48
Připadám si opět jako ve škole, když jsem se nepřipravovala. Už jsem si myslela, že ten pocit nezažiju.
Zuzana Pivcová
8.7.2021 16:03
Pokud někdo věděl, tak já určitě ne, takže teď jsem jako kulturní barbar. Ale ráda se to dozvím.
Anna Potůčková
8.7.2021 15:54
Také kapnu božskou ta zní že vůbec netuším o koho jde - tedy zatím, mám o čem přemýšlet
Marie Měchurová
8.7.2021 14:12
Přiznám se, že nevím.
Naděžda Špásová
8.7.2021 13:57
Hledala jsem a našla a dokonce ho zná i Petr, dělal mu tady v Ústí před lety výstavu, jen jsem řekla jméno, hned si vzpomněl. 3x hurá
Načíst starší příspěvky