Fotoreportáž: Překvapení letního rána
Překvapení letního rána. FOTO: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Překvapení letního rána

7. 7. 2021

Už několikrát jsem se v článcích i na chatu zmiňovala, že pro mě je ráno většinou požehnané. Mám ráda ticho a klid a souznění s přírodou. Neruší mě lidi a i těch aut je před šestou ještě pomálu.

fotografování příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Krásně slovem a fotoaparátem zachycené kouzelné ranní okamžiky s přírodou a jejími obyvateli.
Jitka Mošovská
Krásné momentky, já jsem viděla lišku přeběhnout přes silnici v noci, když jsem jela autem.
Eva Mužíková
Eleno, Tvé vyprávění a nádherné fotky rozzářily můj dnešní usmrkaný a prokašlaný den. Šla jsem s Vámi krok za krokem.
Alena Vávrová
Je to krásné, když chodíš tak časně zrána svému fotografickému štěstí vstříc.
Marie Novotná
Ty Tvoje,, zbraně"jsou moc hezky použité. A já se mám čím potěšit . Příroda je mocná čarodějka a ty jsi nám to moc hezký nafotila.
Zuzana Pivcová
Eli, máš krásné ranní procházky. Rexíkovi se určitě také líbí.
Libuše Křapová
Eleno, nedávno jsem na tebe myslela při jedné své procházce se psem. Kousek od nás stál srnec v říji a hlasitě vyvolával. Pak vznešeně zmizel v lese a když byl klid, z obilí vyběhly tři srnky. Nedaleko v jeteli si hověli dva zajíci, srnec ani Ferda jim nevadil. Ferda, nahluchlý starý pán si nevšímal, co se děje v okolí a četl si zprávy od pejsků, kteří prošli po pěšině před ním. To by byla fotoreportáž :-) jenomže na rozdíl od tebe já neumím :-( A jako hudební pozadí slýchám vyvolávat křepelky "pět peněz" a zpívat skřivany nad hlavou.
Antonín Nebuželský
Bravo:-) taky chodím poránu okolo potoka, kus po panelce", dál po louce. Teda, taky neposekali, tak se nedá, jen s nasazením života". Chodím okolo mravenců, ty vždy pochválím za nasazení se kterým budují ten svůj kopeček, poslední dobou tam vídám srnečka, volám na něj kozlíčku neboj, ale bojí ", zdálky se nechá, ale nic pořádného. A ptáci vyzpěvují, paráda :-)
Zdenka Soukupová
Eleno, nádhera. Článek i fotky.
Vlasta Ledlová
Jedním slovem: krása.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%